eten & drinken


Mmmm - melk! 

Niets is natuurlijker en niets verbindt mama en baby meer dan melk. Eerst is er de borstvoeding en daarna volgt het flesje wanneer je kindje klaar is voor groei- & opvolgmelk of wanneer de borst soms moeilijk is, biedt the baby’s corner raad en daad. In onze winkel hebben we alles maar dan ook alles! Voor jou en je baby: medelaAventTommee Tippee, Suavinex, Dodie, bo jungleBoonNûby, difrax, done by deer, Eldoie Details, Babymoov...


SMAMAKELIJK!

Voor onderweg zijn de kant-en-klare babymaaltijden een fantastische uitvinding. Maar thuis zijn mama en papa een topchef voor hun spruitje. Zoek je de ideale uitzet, dan vind je die bij ons: van snelle 
flessenwarmer over volautomatische babykeukenrobot, van speelse slabbetjes tot bordjeskommetjes en flesjes met net dat tikje meer. Baby’s durven wel eens een ‘beetje’ te smossen. En wij helpen je de schade te beperken met deze propere productjes: van flesje voor je baby tot eetgerei voor een zelfstandig spruitje. The baby’s corner heeft het meest compleet assortiment. 

kleur

Toon alle… Inklappen

eten en drinken baby bij the baby's corner online

In onze winkel hebben we alles maar dan ook alles! Voor jou en je baby. Eerst is er de borstvoeding of het flesje en alles wat daar komt bij kijken hebben we in ons huis. Koop hier het meest complete assortiment flesjes en eetgerei voor je baby en peuter. En daarna? 'Komen eten' wordt de slogan waar je niet naast kunt. Vraag raad aan ons, wijsheid is iets dat mama’s met mekaar delen. Welkom!

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.

Laden
Laden