borstvoeding - producten


“melk, de witte motor”

Toen wij zelf nog kind waren was dat de slogan waar je niet naast kijken kon. Ondertussen weet de wetenschap ook echt waarom. Maar naast de ontzettend rijke gezondheidsvoordelen, schept borstvoeding ook een intense band tussen baby en mama. En daarna? Daarna helpen wij jou met de perfecte opvolgmelk, speentjes én flesjes. Vraag raad aan ons, wijsheid is iets dat mama’s met mekaar delen. Welkom!

The baby's corner heeft het grootste assortiment voor borstvoeding: borstvoedingskussen, borstpomp, borstvoedingsbh, borstvoedingskleding, ... en een mum’s corner waar je je hartje kan ophalen. Wij weten dat mode jouw passie is. Mama’s weten dat mode onze passie is. Dagelijks, feestelijk, couture, accessoires, zwangerschaps- of borstvoedingskledij. Wij hebben het in huis, voor jou. Voor jou alleen.

Borstvoeding - borstvoedingskussen - borstpomp kopen bij the baby's corner online

Niets is natuurlijker en niets verbindt moeder en baby meer dan borstvoeding. Anno 2019 hoeven we gelukkig niemand meer te overtuigen. Wanneer je kindje dan klaar is voor groei- & opvolgmelk of wanneer de borst soms moeilijk is, biedt the baby’s corner raad en daad. In onze winkel hebben we alles maar dan ook alles! Voor jou en je baby. Vraag raad aan ons, wijsheid is iets dat mama’s met mekaar delen. Welkom!

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.
Laden
Laden