Met een borstkolf kun je moedermelk afkolven zodat je je baby altijd kunt geven wat hij nodig heeft. Je vraagt je misschien af of je een borstkolf moet kopen en zo ja, welke kolf het beste past bij jouw behoeften. Moeders die borstvoeding geven, kiezen er meestal ook voor om een borstkolf aan te schaffen.

Er zijn heel wat goede redenen om een borstkolf te kopen bij the baby's corner en melk af te kolven:
Je kunt het plezier maar ook de verantwoordelijkheden die bij het voeden van je baby horen met je partner delen. Je krijgt een beetje meer tijd voor jezelf.
- Het is handig als je weer aan het werk gaat. 
Je moet melk afkolven als je baby te vroeg geboren is of in het ziekenhuis verblijft.
- Door een borstkolf te gebruiken als aanvulling op de borstvoeding kun je de melkproductie verhogen. Afkolven helpt de melkproductie op gang te brengen als je een baby hebt geadopteerd of na een onderbreking van de borstvoeding.

Borstvoeding en borstkolf kopen bij the baby's corner online

Met een borstkolf kun je moedermelk afkolven zodat je je baby altijd kunt geven wat hij nodig heeft. Moeders die borstvoeding geven, kiezen er meestal ook voor om een borstkolf aan te schaffen omdat je het plezier maar ook de verantwoordelijkheden die bij het voeden van je baby horen met je partner kan delen; je krijgt een beetje meer tijd voor jezelfMet open armen staan onze mama’s klaar met raad en daad voor al je vragen, ideeën en wie weet ook zorgen over je baby, je kind, je zwangerschap.

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be
Laden
Laden