fietskar en fietsstoel


Fietsstoel, fietshelm, loopfiets, fietskar, ...
Als de lentezon het gras streelt moeten we naar buiten. Hup, de fiets op, de wereld in, de wind in onze haren en hartstochtelijk genieten. Dat is vrijheid! Veilig, oerdegelijk en in kleuren die elke twijfelaar over de meet trekken. Maak samen met je kleine spruit avonturen die ze nooit zullen vergeten!

Vanaf jouw kindje een stevige zitbalans heeft kan hij of zij comfortabel in zijn fietsstoeltje zitten. Voor of achter, het kan allemaal! Koop bij the baby's corner alles voor de fiets met baby en kind. Shop hier: Banwood, Foxrider, Kiddimoto, Thule, ...

fietsstoeltje of fietskar kopen bij the baby's corner online


Bestel online of kom langs in de winkel voor het beste advies, want de eerste fietstocht met je spruitje is immers onvergetelijk! Vanaf jouw kleine spruit een stevige zitbalans heeft zal hij of zij comfortabel in het fietsstoeltje zitten. Of ben je als mama toch meer geneigd voor een fietskar aan te schaffen, dan kan je deze zo van je fiets koppelen en gebruiken als buggy.

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.

Laden
Laden