kinderwagen accessoires

Voetje voor voetje

Zo begint elk reisverhaal. En om mama en papa te helpen, vind je bij ons een wereldrijk aan kinderwagens, buggy's, autostoelen, draagzakken, kinderwagens, fietsstoelen, draagzakken, verzorgingstassen, reisbedden,...Het uitstapje downtown of de reis rond de wereld, ze worden allebei een belevenis om nooit meer te vergeten. Koop hier jouw accessoires voor kinderwagen en buggy.

We wensen jou en je kinderen en/of kleinkinderen een schitterende lente en zomer en een reis om nooit te vergeten in eigen land of om de wereld. En weet: wij zijn er voor al je vragen over baby, kind en moeder!

Kinderwagen en buggy accessoires bij the baby's corner

Alles wat je nodig hebt voor op stap met baby en kind vind je bij the baby's corner. Koop hier online jouw accessoires voor kinderwagen en buggy: adapter Maxi-Cosi, inleghoes, bekerhouder, boodschappenmand, zonnekap, organiser voor kinderwagen, ...

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.
Laden
Laden