duo kinderwagen & buggy


Met meer dan 100 kinderwagens en meer dan 25 merken, vind je in the baby's corner ongetwijfeld een duo kinderwagen die perfect bij jou past. Of je nu een klassiek type bent of eerder sportief en actief, het maakt niet uit! Kom langs in de winkel, test zelf de tweeling kinderwagen uit en ontdek waar je je het beste bij voelt. In onze showroom kan je alle kinderwagens zien, beleven en ontdekken. We staan voor jou klaar om je persoonlijk advies te geven en om je te helpen bij de zoektocht. We tonen je met veel plezier voor hoe je de duo kinderwagen gemakkelijk in- en uitklapt. Zo ben je alvast gerust wanneer je voor de eerste keer op stap gaat.

> Terug naar overzicht

Een duo kinderwagen kopen bij the baby's corner

Als je kort op elkaar twee kindjes krijgt of je krijgt er twee tegelijk ben je natuurlijk opzoek naar een duo kinderwagen. En niets is zo makkelijk en comfortabel als een duo kinderwagen die nog steeds door alle standaard deuren past en die inklapbaar is met één hand. Verschillende merken geven je de keuze om van een mono buggy een duo kinderwagen te maken. Hierbij een paar merken: Silver Cross, Stokke, Joolz, … Kom langs bij ons in de winkel en krijg persoonlijk advies van één van onze mama's of shop jouw favo duo kinderwagen online!

Bestel nu
online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be

Laden
Laden