meerijdplankje

Een meerijdplankje is ideaal wanneer je 2 kindjes hebt waar een klein leeftijdsverschil tussen zit. De meerijdplank is super makkelijk te bevestigen aan de kinderwagen of buggy. Terwijl je kleinste spruit in de draagmand ligt of gewoon in het zitje zit, kan je oudste kapoen op het meerijdplankje staan als ze even moe zijn van mee te stappen. De meeste meerijdplankjes zijn te gebruiken van 2jaar tot 5jaar. Shop nu jouw meerijdplank online en geniet van rustige wandelingen met je twee spruitjes.

Met meer dan 100 kinderwagens, vind je in the baby's corner ongetwijfeld een kinderwagen die perfect bij jou past. Kom langs in de winkel, test zelf de kinderwagen uit en ontdek waar je je het beste bij voelt. We staan voor jou klaar om je persoonlijk advies te geven en om je te helpen bij de zoektocht. We tonen je met veel plezier voor hoe je het meerijdplankje bevestigd aan de kinderwagen. Zo ben je alvast gerust wanneer je voor de eerste keer op stap gaat.

4 product(en) gevonden
Sorteren op:

  meerijdplankje Joolz, meerijdplankje buggyboard kopen

  Shop nu jouw meerijdplank online en geniet van rustige wandelingen met je twee spruitjesEen meerijdplankje is ideaal wanneer je 2 kindjes hebt waar een klein leeftijdsverschil tussen zit. De meerijdplank is super makkelijk te bevestigen aan de kinderwagen of buggy. Terwijl je kleinste spruit in de draagmand ligt of gewoon in het zitje zit, kan je oudste kapoen op het meerijdplankje staan als ze even moe zijn van mee te stappen. 

  Bestel nu online bij the baby's corner
  en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be

  Laden
  Laden