park- & wiegbekleding

ZACHT, ZACHTER, ZACHTST

In the baby's corner vind je de allernieuwste collecties voor parkbekleding en parkwieg. De nieuwste collectie van First, Théophile & Patachou, Les Rêves d'Anaïs, Trixie en Quax hebben een streepje voor. Een streepje voor jouw spruitje. De vrolijke lijntekeningen, de stofjes zacht als dons en de mooie kleuren zijn een aanwinst voor je interieur en elk babyhartje. Ontdek ze op onze website én in onze winkel.

ACTIE: 2+1 GRATIS OP ALLE PARK- & WIEGBEKLEDING
Koop je bijvoorbeeld een parkomrander en parklegger, dan krijg je een gratis dekentje er bovenop. Je kan combineren op alle mogelijke manieren doorheen de verschillende merken. Het goedkoopste item is gratis. De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje. Actie geldig vanaf 10/09/2018 - 15/10/2018. Niet cumuleerbaar met andere voordelen.

Parkbekleding en parkwieg kopen bij the baby's corner online

Wij van the baby’s corner willen het beste en het mooiste voor jouw spruitje. Laat je dan ook verrassen door onze keuze in parktextiel. Apetrots zijn we op onze parkwiegen en parkbekleding met het mooiste wat België te bieden heeft: First, Théophile & Patachou, Les Rêves d'Anaïs, Trixie, Quax, Coco &Pine, ... zijdezachte dekentjes om onder te soezen, een hemelstofje, ... We hebben het allemaal voor jou uitgezocht in kleuren, merken en afwerkingen voor iedereen.

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be
Laden
Laden