veilig & vertrouwd


ga voor 100% veiligheid


The baby's corner heeft dé ideale oplossing om altijd en overal verbonden te zijn met je baby, uiteraard dus ook wanneer je niet in dezelfde kamer bent. In dit gamma staan veiligheid en gezondheid van je baby altijd op de eerste plaats. Je lieveling én jij slapen met een (uit)gerust hart.

Baby & kids essentials, die hebben we! En waar maken wij het verschil? Al onze babyproducten zijn stuk voor stuk ontzettend mooi, zacht, veilig en duurzaam. Want ook mama’s en papa’s moeten op hun beide oren kunnen slapen. Van babyfoon tot deurhekje, gehoorbeschermer of zonnecrème en aftersun.altijd en overal verbonden met je baby bij thebaby'scorner.be | shop online

Koop hier producten om overal verbonden te zijn met je baby. Veilig en vertrouwd staan hier altijd op de eerste plaats. Je lieveling & jij met een (uit)gerust hart. 

Baby essentials - Die hebben we! En waar maken wij het verschil? Al onze babyproducten zijn stuk voor stuk ontzettend mooi, zacht, veilig en duurzaam. Want ook mama’s en papa’s moeten op hun beide oren kunnen slapen.

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.Laden
Laden