de populairste babynamen 

Op zoek naar inspiratie voor de naam van je kleine lieveling die eraan komt? Of gewoon eens benieuwd welke babynamen er bij de kindjes van the baby's corner het meest voorkomen?


welke naam geef ik mijn baby?


De dag is aangebroken dat je eindelijk het geslacht weet van je kleintje. Een wonderlijk moment dat je zonder twijfel nog meer doet verlangen naar de komst van je kleine spruit. Het kriebelt om een naam te kiezen. Geen gemakkelijke opgave, maar wel een bijzonder leuke zoektocht. Om jou alvast wat te helpen hebben we voor jou een top 10 babynamen gemaakt, gebaseerd op alle namen van de geboortelijstjes die bij ons gelegd werden in het afgelopen jaar. Welke is jouw favoriet?

leuke namen voor je baby

Een babynaam kiezen is meer dan ooit een  heuse verantwoordelijkheid geworden. Wat je ook kiest: het is voor een leven lang. Een naam voor een baby, peuter, puber, twintiger, ... klinkt  anders. Wacht ook niet te lang met te zoeken naar een naam.
Denk je een leuke naam te hebben gevonden dan kan je deze beste een tijdje bijhouden en noteer hem dan in een notitieschriftje zodat je hem niet vergeet. Er  zijn heel wat voornamenlijstjes maar aansluiting op de familienaam is  eveneens een belangrijke beslissingsfactor. Combinaties van voornaam & familienaam die rijmen of leuk klinken kunnen je kind helpen om gemakkelijker bij te blijven en onthouden te worden. Denk ook aan de match tussen de eerste letter van voornaam en familienaam

Jongensnamen
Meisjesnamen
Laden
Laden