15% KORTING OP ALLES, OOK IN DE WINKEL

done by deer


Done by Deer
is een jong Scandinavisch label dat fleurige collecties voor je babykamer en kinderkamer ontwerpt. The baby's corner kiest ervoor om je de moderne en kleurrijke artikelen aan te bieden om deze kamertjes tot in de puntjes af te werken. Van textiel en speelgoed tot meubelen en eetgerei, laat je kleintje op ontdekking gaan! Maak ook kennis met de verschillende Done by Deer-vriendjes, Elphee, Raffi, Croco, Nozo, Antee, Zebee en Ozzo. Welke vriend is jouw favoriet?

297 product(en) gevonden
Sorteren op:

    done by deer bij the baby's corner - shop online

    Shop hier de collectie van Done by Deer met speelse en kleurrijke designs voor je kleintje's kamer. Het geweldig ontwerp, de innovatie en het gebruik van hedendaagse kleuren is waar wij volledig achter staan! Van meubelen, speelgoed en eetgereitot bad- en bedtextiel, steeds met een onderscheidend grafisch randje.

    Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.

    Laden
    Laden