This website uses cookies to enhance your experience.
WELCOME AT THE BABY'S CORNER
 • Team van mama's
 • Duurzaam aanbod
 • > 2500m² winkelplezier
 • > 20 jaar ervaring

welkom!

Je bent opnieuw welkom in onze reuzegrote cadeautjeswinkel om veilig te komen winkelen. Welkom in de winkel van maandag tot zaterdag, of contacteer ons telefonisch (093811270), via deze contactpagina, mail, facebook, instagram of videocall. 

babycatalogus


Spruitjes #12 is een extra large editie geworden van 140 pagina's. Onze winkel is een warm nest van en voor mama’s en papa’s, een vrijplaats waar kinderen hun hart kunnen ophalen aan een heerlijke selectie van mooie, veilige en duurzame producten waar wij in geloven.
Vraag je gratis exemplaar aan!

baby op komst?


Stel je geboortelijst online samen van a tot z en verzamel jouw hele babyuitzet gemakkelijk en overzichtelijk. Krijg je graag advies van onze mama's, wens je een vrituele rondleiding door de winkel of wens je je geboortelijst nog even te overlopen?
Contacteer ons, we zijn er voor jou! We stellen telefonische afspraken en videocalls ter beschikking om jouw de volledige geboortelijstervaring en -service aan te bieden vanuit je zetel.
Jouw online droomlijst

onder mama's


Onder mama’s wil de gids zijn voor alle mama’s tijdens de belangrijkste reis in van leven. In een cultuur die toch nog steeds emoties en twijfels naar het achterplan duwt, is de openheid en durf om alle taboes en zorgen te bespreken rond zwangerschap en pril moeder- en vaderschap een diepe verademing. Vind je weg naar machtig moederschap met het Onder mama's boek en de podcast of maak jezelf lid van de community en praat met andere mama's (in spé) over de twijfels en grote gelukjes.

Lees meer
 • advies op maat
 • + 100 kinderwagens
 • 100% online geboortelijst
 • grootste keuze

5 redenen 

om te kiezen voor the baby's corner

 1. De grootste keuze aan wondermooie geschenkjes: Van schattige kleding tot veilig speelgoed, van fiets tot knuffeldier, van zalig beddengoed tot knusse kinderkamer, van droomlijst tot geboortelijst.
 2. Persoonlijk advies van mama's: Ons superteam bestaat uit kenners met zeeën ervaring. Op zoek naar de perfecte kinderwagen of autostoel? We helpen je met veel plezier & persoonlijk advies verder!
 3. Unieke en exclusieve merken: Een snoepwinkel vol kinderwagens, kinderkamermeubelen, baby- en kinderkleding, verzorgingsartikelen, …
 4. 2.500 m² winkelparadijs: Een bezoekje aan the baby's corner is een leuk winkeluitstapje, helemaal de reis waard.
 5. Shop online: Eenvoudig en supersnel mét gratis levering aan huis vanaf €50, ahhh. Heerlijk toch!


happy customers


Hele mooie winkel supermooie top merken en vriendelijke bediening ,wij komen van ver naar daar omdat het echt de moeite is ,ook online al veel besteld goeie en snelle levering. - Hilde Van Mulders, 18/10/2020

Eerste keer naar de winkel geweest, kinderen gekleed van top tot teen, kledij, schoenen zelfs iets voor in het haar, top service, zeer tevreden - Sofia Danneels, 5/10/2020

Als first-time mommy-and-daddy-to-be hadden we weinig zicht op wat zo'n baby'tje nu allemaal nodig heeft. We werden hierin heel goed en persoonlijk begeleid door The Baby's Corner. We kregen tweemaal een rondleiding, en kregen daarbij eerlijk advies: 'wat heb je wel nodig', maar ook 'wat heb je eigenlijk niet per se nodig'. Daarnaast biedt The Baby's Corner - met als gezicht Sonia Pypaert - ook een fijne Facebookpagina aan waarop je terecht kan met specifieke vragen rond zwangerschap en pasgeborenen. Ook het boek 'Onder mama's' biedt heel wat tips en tricks over het prille ouderschap. The Baby's Corner is dus eigenlijk wel echt meer dan een 'winkel', het biedt ons een totaalervaring. Heel fijn!  - Laura Thomas, 17/08/2020

Lees meer of schrijf zelf een review op onze Facebookpagina of Google.


Loading
Loading