This website uses cookies to enhance your experience.
 SALES -50%    Bopita -15%  •  New

*Sensormatje AC017 Angelcare

Item No. 0118757 Angelcare
(0 reviews) Write a review
3week(s)
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Maak een droomlijstje
Description
Deze handige babyfoon AC017 van Angelcare combineert een babyvolume video- en geluidsmonitor met een bewegingsensorpad onder de matras. Je hebt de gemoedsrust wetende dat je gewaarschuwd wordt als er geen beweging wordt waargenomen in het wiegje van jouw spruitje na slechts 20 seconden. Ideaal voor pasgeborenen en verkennende baby’tjes.
Angelcare's AC017 Baby Breathing Bewegingsmonitor laat je als ouders ontspannen terwijl jouw baby’tje rust. Dit eenvoudige systeem controleert de ademhalingsbeweging terwijl de baby slaapt. Het gepatenteerde bewegingsensorpad voor babyademhaling is ontworpen om onder de wiegmatras van baby te worden geplaatst waar het subtiele bewegingen waarneemt terwijl de baby slaapt.

Dit is perfect voor ouders die al een Angelcare ademhalingsmonitor hebben. De AC017 zal jouw oorspronkelijke monitor aanvullen door de bewaking van ademhalingsbewegingen op de tweede matras toe te voegen aan je huidige opstelling. Het is vooral handig als je een tweeling en twee kleintjes in dezelfde kamer moet controleren.

Heeft u al een ander merk babyfoon, maar wilt u bewegingsmonitoring toevoegen voor extra gemoedsrust nu is de baby hier? De AC017 is perfect omdat hij de kleinste bewegingen volgt en werkt met elk ander merk babyfoon.

De AC017 beschikt over Angelcare's nieuwe, volledig draadloze sensorkussentje. Dit maakt het een geweldige reismonitor.

BELANGRIJK:

Het ademhalingssensorkussen kan met de meeste babymatrassen worden gebruikt. Het kan echter niet worden gebruikt met traagschuimmatrassen of matrassen met een hol frame.

HOUD ER REKENING MEE DAT:
Het bewaken van te vroeg geboren baby's of baby's die geacht worden risico's te lopen, mag alleen worden uitgevoerd onder toezicht van een arts of gezondheidsdeskundige. Deze monitor mag NIET als medisch hulpmiddel worden gebruikt, noch als hulpmiddel ter voorkoming van Sudden Infant Death Syndrome (SIDS).

Specificaties
 • Ademhaling sensorpad
  • Draadloos ademhalingssensorpad en alarm
  • Aanpasbare ademhalings sensorpad gevoeligheid
  • Batterijaanduiding
 • Kleutereenheid / camera-eenheid
  • Op batterijen
Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be
Reviews (0)
There are no reviews yet.
  Loading
  Loading