This website uses cookies to enhance your experience.

Autozitje rock Maxi-Cosi - sparkling blue

Item No. 0118095#SPARKLING BLUE Maxi-Cosi
(0 reviews) Write a review
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Maak een droomlijstje
Description
Het autozitje Rock van Maxi-Cosi is werkelijk een pareltje voor iedere mama en papa. Deze autostoel voldoet aan de nieuwste i-Size-wetgeving. Volgens deze wetgeving moet je je kind achterwaarts vervoeren tot en met 15 maanden.  Dat komt omdat de nekspieren pas na 15 maanden sterk genoeg zijn om de  krachten van een frontale botsing op te vangen. Met een verkleinkussen  kan je de stoel aanpassen voor een pasgeborene. De zijvleugels zijn  bovenaan voorzien van extra schokabsorberend materiaal om een optimale  veiligheid te garanderen bij een zijdelingse botsing.
De autostoel kan in de wagen bevestigd worden via de ISOFIX-basis (apart verkrijgbaar). Interactieve licht- en geluidsignalen bevestigen  de correcte plaatsing en beperken zo de kans op een foutieve  installatie.

  • Kleur: Sparkling blue
  • Achterwaarts vervoeren t.e.m. 15 maanden
  • Vanaf geboorte tot 12 maanden
  • Kwaliteitsvolle materialen
  • Exclusief basis
  • Veilig & comfort
Bestel nu online bij the baby’s corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg  binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van  mama’s helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.
Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading