This website uses cookies to enhance your experience.


help, mijn baby zweet in de autoZomerse hitte, een stralende zon en een gezellige autorit met je kleintje. Wat kan er nu misgaan? Nou, een nat rugje of klamme haartjes waardoor je baby of kindje ongemak ervaart! Het is een herkenbaar probleem waar veel ouders mee te maken krijgen. Maar geen paniek, AeroMoov komt met de ultieme redding: de air layer! Bereid je voor op een blogpost vol verkoelende informatie en ontdek hoe je je kindje comfortabel houdt in de auto. Ready to beat the heat? Let's go!

waarom zweten baby's in de auto?


Baby's hebben een minder ontwikkeld thermoregulatiesysteem dan volwassenen, waardoor ze gevoeliger zijn voor temperatuurschommelingen. Daarnaast kan de temperatuur in een auto snel stijgen. Het gebrek aan ventilatie en de warmte die wordt gegenereerd door het autostoeltje zelf, kunnen bijdragen aan overmatig zweten bij baby's.

ontdek de oplossing: de aeromoov air layers


Hier komt de AeroMoov air layer om de hoek kijken! De air layers zijn speciaal ontworpen om de temperatuur en het comfort van je baby in de auto te verbeteren. Ze hebben een ademende luchtlaag met 3D technologie dat zorgt voor een optimale luchtcirculatie rondom je baby. Dit vermindert het risico op oververhitting en het ongemak dat gepaard gaat met zweten.

hoe werkt de air layer?


De air layers bestaan uit verschillende lagen met de bekende AeroSleep 3D-technologie die zorgen voor een optimale luchtcirculatie. Deze luchtcirculatie zorgt ervoor dat warmte en vocht gemakkelijk kunnen ontsnappen, waardoor je baby koel en droog blijft tijdens de autorit. Bovendien zijn de air layers eenvoudig te installeren en passen ze in alle autostoelen en kinderwagens.

wat zijn de voordelen van een air layer?


  • Temperatuurregulatie: De air layers creëren een comfortabele omgeving voor je baby, waardoor het risico op oververhitting wordt verkleind.
  • Ademend materiaal: Het gebruik van de ademende 3D technologie zorgt voor een goede luchtcirculatie, waardoor warme lucht zich niet opstapelt en lichaamstemperatuur wordt gereguleerd.
  • Eenvoudige installatie: De air layers zijn gemakkelijk te installeren en passen in elke buggy of autostoel – voor kinderen van 0 tot 8 jaar.
  • Makkelijk schoon te maken: Zelfs als er eens wat gemorst wordt. De air layers kunnen eenvoudig worden gewassen op 40°C, waardoor ze altijd fris en hygiënisch blijven voor je baby.

de musthave voor de zomer


Daar ga je dan, op weg naar avontuur met je kleintje in de auto. Dankzij AeroMoov wordt het een comfortabele en coole reis voor jullie beiden. Dus laat die zomerse autoritjes maar komen, want met een air layer blijven jullie koel, fris en vol enthousiasme! 

*Opmerking: Vergeet niet altijd de veiligheidsvoorschriften van autostoeltjes en kinderwagens te volgen. AeroMoov air layers zijn ontworpen als aanvullende accessoires om het comfort te verbeteren en het risico op oververhitting te verminderen, maar ze vervangen niet de noodzaak om je baby correct te beveiligen in een autostoel of kinderwagen.

Loading
Loading