Baby, you can drive my car

Onze kinderwagens zijn jouw ultieme reispartner voor elke dag. Laten we er dan ook samen een kiezen die bij jouw levensstijl past: van klein uitstapje tot grote vakantie. Vraag ons honderduit, daar zijn we voor. Baby, let’s go!

Met meer dan 100 kinderwagens & 25 merken, vind je in the baby's corner ongetwijfeld een kinderwagen die perfect bij jou past. Of je nu een klassiek type bent of eerder sportief en actief, het maakt niet uit! Kom langs in de winkel, test zelf de kinderwagen uit en ontdek waar je je het beste bij voelt. In onze winkel kan je de kinderwagens zien, beleven en ontdekken. We staan voor jou klaar om je persoonlijk advies te geven en om je te helpen bij de zoektocht. We tonen je met veel plezier voor hoe je de kinderwagen gemakkelijk in- en uitklapt. Zo ben je alvast gerust wanneer je voor de eerste keer op stap gaat.

Kinderwagen kopen bij the baby's corner

Een geschikte kinderwagen vinden is niet altijd een gemakkelijke opgave. Daarom zetten wij graag enkele tips voor jou op een rijtje waarmee je rekening moet houden als je een kinderwagen zoekt. Zo start jouw ideale keuze met de volgende vraag: ben je een actief type dat graag een allround buggy heeft of ben je eerder een rustig type dat zo nu en dan eens in het park gaat wandelen? Afhankelijk van jouw antwoord kan de zoektocht van start gaan. Zo is er uniek design voor de echte fashionista's of ultiem rijcomfort voor de ware avonturiers! Op zoek naar extra advies? Kom langs in the baby's corner en test alle kinderwagens meteen uit in de winkel!

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je kinderwagen of buggy met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.Loading
Loading