Een reisbed baby, campingbedje of logeerbed? Je kleine spruit droomt er de meest magische dromen in. Of het nu is om op reis te gaan of om bij oma & opa te gaan slapen, of even in te dommelen bij kennissen? Een reisbedje is compact en plooibaar. Koop nu je reisbed online of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies van onze mama’s. Een reisbed is gemakkelijk in gebruik en handig om overal mee naartoe te nemen.

Reisbedje bij the baby's corner - shop online

Een goed reisbedje moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet het inklapmechanisme van het reisbed een kindveilige sluiting hebben die moeilijk te openen is voor een kindje. Het reisbedje moet voorzien zijn van minstens 2 luchtdoorlatende zijkanten. Alle scharnierpunten moeten verstevigd en goed weggewerkt zijn met extra stof. Het spreekt voor zich dat het reisbed zeer stabiel moet zijn en niet kan kantelen als jouw kindje tegen de rand duwt. Het reisbedje is meestal voorzien van een dun matrasje. Een extra matras, speciaal voor het reisbed is aangewezen om te gebruiken. Die is dikker en comfortabeler voor jouw kleine dromertje. Enkele merken op een rijtje: Aeromoov, Pericles, Quax, ... 

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je reisbed met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.

Loading
Loading