Een goede nachtrust voor jou en je oogappel!


Een goede nachtrust is niet alleen belangrijk voor je kleine lieveling, maar ook voor jullie als ouders. Daarom vinden wij het belangrijk dat ook jullie met een gerust hart kunnen slapen. Een slaapomgeving hoeft niet alleen knus en gezellig te zijn, maar ook veilig. Je kiest daarom best een wieg of babybed met spijlen wanden en een bodem die de lucht goed doorlaat. Ook aangepast beddengoed is belangrijk, zoals luchtdoorlatende matrasbeschermers en hoeslakens. Onze keuze valt op het slaapsysteem van Aerosleep waarbij matras en hoeslaken ademend zijn, alles voor veilig slapen!

Matrassen en hoeslakens in de online shop van the baby's corner

Baby essentials! Die hebben we! En waar maken wij het verschil? Al onze babyproducten zijn stuk voor stuk ontzettend mooi, zacht, veilig en duurzaam. Want ook mama’s en papa’s moeten op hun beide oren kunnen slapen. Gezonde nachtrust voor baby en kind begint bij aangepaste matras en hoeslakens. Kies voor luchtdoorlatende matras en hoeslaken. Ruim aanbod veilig slapen matrassen en hoeslakens die ademend zijn.

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be

Loading
Loading