Pasgeboren baby’tjes slapen gemiddeld maar liefst 18 uur per dag. Daarom is het ook zo belangrijk om voor hen een veilige en aangename slaapomgeving te creëren. Wij van the baby’s corner willen het beste en het mooiste voor jouw spruitje. Laat je dan ook verrassen door onze selectie en ruimste keuze in luxe babynestjes in verfijnde zijdezachte stoffen en diverse prints van  Sleepyhead. Inbakerslaapzakjes, nachtlampjes met gelukzalige slaapliedjes leiden je baby in een mum van tijd naar dromenland. Onze keuze voor baby's slaapcomfort bestaat vooral uit onze specialiteiten zoals slaapzakken, inbakerdoeken, babynestjes, luchtbevochtigers, hoofdkussens en diverse kussens voor baby's slaapcomfort.

COLOR

Show all… Collapse

AGE

baby nest bij the baby's corner online

Koop hier jouw inbakerdoek, inbakerslaapzak, alle (hoofd)kussens voor baby en kleuter, babynestje, nachtlampje, luchtbevochtiger, ... voor een zalige slaap voor jou en je baby.
Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.
Loading
Loading