babybadje & badzitje


Plonssssssss

Zodra je baby er aan gewoon is, vindt-ie niets zaliger dan een badje. Het is hét wellnessmoment om als mama en papa heel dicht bij je kleine lieverd te vertoeven. Badtijd! Spetter spieter spater, lekker in het water! Het badmoment, dat is het ultieme wij-moment. Ontdek onze heerlijke badproducten en een selectie echte toppers bij the baby's corner. Badje & badstaander, badmat, badzitje, badring, badthermometer, ... Een badzitje geeft je baby steun en geeft jou twee vrije handen. Win-win voor een optimale verzorging. De zachte textuur biedt een heerlijk comfort voor je kleine uk. Veiligheid voor alles! Een badmat en de perfecte badthermometer zijn zo handig om van het badje de eerste wellness te maken die jouw kind beleeft, heilzaam ontspannen in lekker warm en geurend water. En oh! badjes in alle maten en kleuren. Wij hebben het! Koop hier online jouw baduitzet voor je baby.

badje en badzitje kopen bij the baby's corner online

Badtijd! Spetter spieter spater, lekker in het water! Het badmoment, dat is het ultieme wij-moment. Wellness voor je baby én jezelf. Rust. Ontdek onze heerlijke badproducten en een selectie echte toppers. Teddybeerzachte handdoeken, de perfecte  badthermometer en badjes in alle maten en kleuren. Wij hebben het! En voor speelvogels schudden we ook heel wat uit onze mouw, van walvis tot badeend. Plons, het geluid van kinderlijk geluk. 

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be
Loading
Loading