This website uses cookies to enhance your experience.
Checklist baby op komst - the baby's corner


de ultieme baby geboortelijst checklist


download 'm gratis door het nalaten van je gegevens


Wat heb je nodig voor een babyuitzet? Om je op weg te helpen hebben de mama’s van the baby’s corner een geboortelijst checklist opgesteld met alle benodigdheden voor je babyuitzet en wat onmisbaar is voor de komst van je eerste, tweede of derde kindje. De meest complete lijst voor je babyuitzet, met alle benodigdheden en alles wat je aan moet schaffen voor je kleine spruit, vind je hier! Start met de basis en vink de babyproducten af die je al hebt (misschien van je eerste of tweede kindje) en neem een kijkje in de winkel of online naar de babyproducten die je nog zoekt.

voorbeeld geboortelijst


Deze checklist voor je pasgeboren baby wordt jouw houvast bij het samenstellen van elk kamertje, zodat je huis 100% babyproof wordt. Benieuwd hoe je je huis voorbereid op de thuiskomst van je 1e of 2e baby? Deze geboortelijst checklist is een goed voorbeeld om je te helpen met het samenstellen van je babylijst. Wat zet je op een geboortelijst? Wanneer is je babyuitzet compleet? Wat heb je al van je eerste of tweede kindje? Op deze voorbeeldlijst vind je alle benodigdheden en to do's voor je baby komt: van kleding voor jongens en meisjes, tot kinderwagen en kinderkamer.

thuiskomen met je babywanneer je babyuitzet kopen en geboortelijst openen?


Naar gelang je jouw eerste of tweede kindje verwacht is dit vast allemaal nieuw voor jou dus hoe eerder je begint met je lijst aan te leggen, hoe prettiger! Gun jezelf de rust in je hoofd door alle babyspulletjes netjes te verzamelen, ruime tijd voor je baby er is. Het tweede trimester is dé ideale periode om jouw ‘geboortelijst checklist’ vorm te geven. 

Van babykleding tot tetradoeken, van babyfoon tot badcape. Voor de verzorging van je baby heb je immers veel spullen nodig. Maar waar moet je beginnen? Wat is handig om te hebben en wat zijn echte baby musthaves? Wat heb je al van grote broer of zus? Met deze ultieme en complete geboortelijst checklist krijg je voldoende tips hoe je een geboortelijst moet samenstellen en weet je zeker dat je alle onmisbare items in huis haalt, wat je allemaal nodig hebt voor de baby uitzet en dat je met een gerust hart je kleine spruit zal verwelkomen, vertroetelen en verzorgen. Deze baby uitzetlijst wordt jouw houvast. Geniet met volle teugen en o … mommy, you got this!van baby's geboortechecklist naar geboortelijst


Een uitje naar de winkel kan soms overweldigend zijn: flesjes in alle vormen, slaapzakken in alle maten, ... Wij helpen je het bos door de bomen te zien met een lijst voor wat je nodig hebt voor de baby. We zijn een thuis voor jullie allemaal, een plek waar je rustig kan grasduinen, winkelen, raad vragen, ontdekken, giechelen, je zorgen delen. Er hangt een bijzondere sfeer in de winkel. Kom die ontdekken en laat je inspireren. We geven je graag advies voor je uitzet want ook al is de baby er nog niet, de nodige spulletjes verzamelen op zich is best spannend.

Contacteer ons, geef ons een belletje of kom even langs. We zijn er voor je!
Loading
Loading