This website uses cookies to enhance your experience.

de populairste babynamen van 2018


2018 is afgelopen.. Tijd voor een lijstje met de babynamen die dit jaar het meest gekozen werden bij the baby's corner.

De dag is aangebroken dat je eindelijk het geslacht weet van je kleintje.   Een wonderlijk moment dat je zonder twijfel nog meer doet verlangen  naar de komst van je kleine spruit. Het kriebelt om een naam te kiezen. Geen gemakkelijke opgave, maar wel een bijzonder leuke zoektocht. Om jou alvast wat te helpen hebben we voor jou een top 10 babynamen gemaakt, gebaseerd op alle namen van de geboortelijstjes die bij ons  gelegd werden dit jaar. Welke is jouw favoriet?

jongens


1. Jules
2. Louis
3. Maurice
4. Remi
5. Georges
6. Henri
7. Charlie
8. Morris
9. Cyriel
10. Jack

meisjes


1. Alice
2. Renée
3. Camille
4. Lou
5. Marie
6. Alixe
7. Eloïse
8. Juliette
9. Ella
10. Mila

leuke namen voor je baby

Een babynaam kiezen is meer dan ooit een heuse verantwoordelijkheid geworden. Wat je ook kiest: het is voor een leven lang. Een naam voor een baby, peuter, puber, twintiger, ... klinkt anders. Wacht ook niet te lang met te zoeken naar een naam.
Denk  je een leuke naam te hebben gevonden, dan kan je deze beste een tijdje bijhouden en hem in een notitieschriftje noteren zodat je hem niet  vergeet. Er  zijn heel wat voornamenlijstjes te vinden, maar aansluiting op de familienaam is  eveneens een belangrijke beslissingsfactor. Combinaties van voornaam & familienaam die rijmen of leuk klinken kunnen je kind helpen om gemakkelijker bij te blijven en onthouden te worden. Denk ook aan de match tussen de eerste letter van voornaam en familienaam.


Loading
Loading