This website uses cookies to enhance your experience.
WELCOME AT THE BABY'S CORNER

Bed pure evolving Nobodinoz

Item No. 0102544 Nobodinoz
Price
€ 895,00
incl. tax
6week(s)
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Maak een droomlijstje
Description

Het bedje pure evolving van Nobodinoz is gemaakt van van robuust Amerikaans eikenhout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Er is gebruik gemaakt van een verf op waterbasis. De meubels worden conform veiligheidseisen EN716 standaard geproduceerd in Europa. Wanneer je kindje zelf de wereld wil gaan ontdekken, dan kan je met de aan schaf van de Pure Kit junior en de Pure security bed rail van Nobodinoz het ledikantje veilig transformeren tot een echt bed voor echte avonturiers.

Afmetingen: 75 x 145 x 90 centimeter

De matras van 70 x 140 cm is apart te verkijgen.

Bestel nu online bij the baby's corner en we verzenden je pakketje met heel veel zorg binnen de 24u! Gratis levering vanaf €50. Heb je een vraag, ons team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be.

Reviews (1)
  • Heel knap
    Dit bedje gekocht met het oog op de toekomst voor onze kleine man en ben er heel blij mij. Doet nu prima dienst als babybedje en past echt volledig in de kinderkamer. Blij dat ik pas na een aantal jaar een nieuw bed moet uitzoeken. Hout is echt stevig en robuust, heel knap. Bed werd vlot geleverd en ook dienst na-verkoop is top.
    Loading
    Loading