This website uses cookies to enhance your experience.


mamafeest in onze winkel


12 & 13 mei
The baby's corner Nazareth

Op vrijdag 12 en 13 mei 2023 kom houden we een feestelijke mama-tweedaagse. Dit evenement staat volledig in het teken van de moderne mommy (to be): we bieden een dag vol gratis workshops met experten, demo’s van topmerken, een signeersessie door Sonia Pypaert en een unieke ervaring om te connecteren met andere powermama’s.

Kom samen met je partner, vriendinnen of breng je baby'tje mee. Wij voorzien hapjes & drankjes, het wordt leuk!

Ps. cadeautje voor elke mama!

onder mama's komt naar onze winkel


Kom gezellig kletsen met een hapje en wat zoetigheid, luister naar mommy experten of schrijf je in voor een gratis workshop en leer meer over een mommy & baby topic. Wij kijken er alvast heel erg naar uit, jij ook?

meer info & inschrijven

demodagen


2 dagen vol fun en boordevol informatie, waarbij we geweldige merken in de spotlight zetten. En geloof ons, we hebben toppertjes voor jullie uitgekozen! Op deze feestelijke demodagen ontvangen we de experten van het merk in onze winkel, die jullie met plezier alles vertellen over de producten die zij aanbieden. We zouden the baby's corner niet zijn als we er geen extra feestje van zouden maken. Daarom zijn er ook exclusieve voordelen te scoren. Yay!

Reserveer een tijdslot of kom vrijblijvend langs.

kom jij ook?

geboortelijst goodiebag


Hey mama, bevestig jij tijdens onze feestelijke tweedaagse je geboortelijst bij the baby's corner? Dan ontvang je een gevulde mom bag van ons als eerste cadeautje. Deze actie geldt online én in onze winkels!

jouw geboortelijst

laat je stylen


Ontdek de mooiste zwangerschaps- & borstvoedingskleding in onze winkel. Styliste Myriam gaat samen met jou op zoek naar de leukste outfits die perfect rondom je buikje zitten.

neem een kijkje in de collecties
Loading
Loading