This website uses cookies to enhance your experience.

jouw geboortelijst is afgesloten


bedankt voor het vertrouwen om je droomlijst bij
the baby's corner te leggen


welkom in de winkel


Je koos ervoor om de resterende geschenkjes van je geboortelijst af te halen in de winkel. Je kreeg  intussen een bevestigingsmailtje met je afhaaldatum van voorkeur in je mailbox. Alle beschikbare spulletjes zullen voor je klaarstaan op het afgesproken moment. Je kan te allen tijde online opvolgen hoeveel spulletjes voor je klaarstaan. Ga naar je geboortelijst, filter op 'gekocht' + afhaalbaar/leverbaar en afhaling / levering aangevraagd.je 10% cadeaubonkorting komt eraan!


In het mailtje dat zo dadelijk jouw kant opkomt, kan je je cadeaubon met 10% geboortelijsttegoed vinden. Deze bon is één jaar geldig, zowel in de winkel te Nazareth als online op de online shop. Je krijgt binnen de 7 werkdagen bovendien de geboortelijstwaarborg van €100 teruggestort.


altijd welkom


Hier bij the baby’s corner zijn we allemaal mama en dat draagt alleen maar bij tot ons groot hart voor baby en kind. Ook na het afsluiten van je geboortelijst heten wij jou graag welkom en willen we het verschil maken door de tijd te nemen voor jou. Een bezoekje aan the baby’s corner, dat is op visite komen, ontvangen worden met open armen én een antwoord op al je vragen.


Sonia Pypaert,
Founder & Managing director the baby's corner


Loading
Loading