This website uses cookies to enhance your experience.


win de geboortelijst van je dromen


t.w.v. €6000


Yay, op 1 oktober gaat onze nieuwe winkel open in Hasselt! Om dit te vieren gaan we voor een groots feestweekend. Ben je in verwachting? Waag dan je kans om de geboortelijst van je dromen te winnen vol hemelse spullen voor je kleine spruit. We selecteerden alvast de mooiste baby-uitzet ter waarde van €6000 vol trendy spulletjes om jouw kindje een hele mooie start te geven op deze wereld. Neem alvast een kijkje op deze pagina voor een overzicht van alle artikelen op deze wonderlijke geboortelijst en droom alvast weg bij het zien van al dat moois.


neem deel voor jouw kleine spruit ♡


Deelnemen doe je als toekomstige mama of papa makkelijk door onderstaand formulier in te vullen. Lees je wel eerst nog even ons wedstrijdreglement na? Want door dit formulier in te vullen verklaar je jou akkoord met ons reglement. Waag je kans van 28/09/2022 tot 15/10/2022 en wie weet zit jouw kleintje er al vanaf de geboorte heerlijk warm bij!

Alle producteneen cadeautje voor jou


Tijdens deze feestelijke periode met een gouden randje hebben we verschillende acties voor jou in petto. Leg je in de maand oktober jouw geboortelijst aan? Dan ontvang je nu ook een gratis mombag vol baby goodies, zaliiiiig! Lees hier alvast alles over de voordelen van het aanleggen van jouw geboortelijst bij the baby’s corner.

Voordelen geboortelijst

alle acties op een rijtje


Naast onze super grote geboortelijst giveaway en de mommy goodiebag hebben we nog een aantal mooie acties voor jullie die lopen tijdens deze periode. Klik alvast even door voor een mooi overzicht van alle speelse acties voor jou en je spruitje.

alle acties
Loading
Loading