This website uses cookies to enhance your experience.
Oyo slimme babymonitor Aerosleep - the baby's corner - shop online

Oyo, de slimme babymonitor voor een geruste nacht


Als kersverse ouder ben je graag constant in de buurt van je baby. De eerste nachten in het eigen kamertje zijn dan ook heel spannend! Weten dat je kindje veilig slaapt, helpt je als ouder ontspannen en zelf óók genieten van een welverdiende nachtrust. Dat is precies wat de gloednieuwe babymonitor van AeroSleep doet. De OYO Smart Monitor en HD camera waken samen met jou over je kindje.


Je baby slaapt, je smartphone waakt


Slaapt je kindje goed? Niet te warm of te koud? In een veilige slaappositie? Dat zie je allemaal realtime in de OYO app. De OYO Smart Monitor volgt elk slaapje, de temperatuur, ademhalingsbewegingen, de positie van je kindje en nog zoveel meer. Om te weten hoe je kindje slaapt, hoef je zelf de monitor niet in de gaten te houden. Je ontvangt meteen een melding op je smartphone als je kindje jou nodig heeft!

kijk, luister en praat met je kindje via je smartphone


De 
HD camera toont jouw baby via de OYO app haarscherp in beeld, zowel ’s nachts als overdag. Snel even piepen hoe je kleintje slaapt, kan nu dus gewoon op je smartphone! Dankzij de two-way spraakfunctie hoor je elke “uh”, “ah” of “pffeh”  én sus je via de app jouw kleintje terug in slaap. Je kindje altijd dicht bij jou, net alsof je naast het bedje staat.

veiligheid voor alles


Veiligheid is hét belangrijkste voor AeroSleep, en dus ook de veiligheid van je persoonlijke gegevens. Alle data worden dan ook beveiligd door strenge veiligheidsprotocollen. In de OYO app kies je zelf wie toegang krijgt tot de gegevens van je kind, en kan je ook ten allen tijde beslissen om de toegang voor die persoon te stoppen. De camerabeelden worden niet opgeslagen in een cloud. Ze zijn enkel live zichtbaar voor personen die jij toegang verleent én die ingelogd zijn op jouw eigen beveiligd wifinetwerk.

Loading
Loading