This website uses cookies to enhance your experience.
Babybjörn newborn essentials - the baby's corner - shop online

babybjörn leopard collectie


Babybjörn maakt het dagelijkse leven als mama en papa eenvoudiger, zodat jij je helemaal kan focussen op quality time met je spruitje. Alles wat jij en je baby zoeken, hebben ze! En oo, goed nieuws! Hun populaire wipstoelen en draagzakken kregen een nieuw jasje met een speelse luipaardprint die modern is en een tijdloze uitstraling heeft. Wij zijn fan! Jij ook?

Heb je een vraag? Ons ervaren team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via mail.


babybjörn wipper


Het luipaard wipstoeltje van Babybjörn is een gezellige en veilige plek voor je kindje om te spelen of dichtbij je uit te rusten, terwijl jij de kans krijgt om iets anders te doen of om naast je kindje te relaxen. Je baby zorgt er helemaal zelf voor dat het wipstoeltje heerlijk heen en weer schommelt. Naarmate je baby groeit en leert hoe hij het schommelen onder controle moet houden, wordt het wipstoeltje nog leuker en stimuleert het ook het evenwicht en de motoriek van je baby.

Alle wipstoeltjes

babybjörn mini


De draagzak mini van Babybjörn is de perfecte eerste draagzak voor jouw pasgeboren kindje. Het materiaal van de draagzak bestaat uit 3 lagen. De eerste laag is de gemaakt van jersey , dit zachte materiaal zorgt ervoor dat je kindje je lekker cosy aanvoelt. De tweede laag is mesh, deze zorgt ervoor dat je kindje goed kan ademen. De laatste laag is van katoen, hierdoor zit je kindje super zacht en comfortabel. Ideaal om heerlijk te genieten en te cocoonen tijdens jullie eerste momenten samen.

Alle draagzakken

babybjörn one

De Babybjörn One zorgt ervoor dat je één wordt met je kindje. De draagzak groeit vanaf de geboorte tot ongeveer 3 jaar mee met je spruitje dankzij het verstelbare en traploze zitje. De hogere hoofdsteun zorgt voor een extra veilige cocon om volledig in weg te dromen. Perfect om je kleintje dicht bij je te dragen en overal mee te nemen en helemaal hipper dan hip in de nieuwe leopard print.

Alle draagzakken
Loading
Loading