This website uses cookies to enhance your experience.
Babybjörn newborn essentials - the baby's corner - shop online

babybjörn newborn essentials


De geboorte van een spruitje brengt grote veranderingen teweeg. Nieuwe routines, een rollercoaster aan emoties en heel wat nieuwe ervaringen. Babybjörn maakt het dagelijkse leven eenvoudiger en daar zijn mama en papa (in spé) maar wat blij mee. Ontdek de handige draagzakken en bouncers om je kleintje in alle veiligheid te verwelkomen.

Heb je een vraag? Ons ervaren team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be 

babybjörn mini


De mini draagzak van Babybjörn is met zorg ontwikkeld uit de zachtste stoffen, om pasgeboren baby's een veilige cocon te bieden vanaf de geboorte tot hun eerste verjaardag. De draagzak is gemaakt uit 3-lagen met ademende stoffen (mesh) of 2-lagen gescheiden door een geweven draad (jersey), zodat je kleinje optimaal kan genieten van die eerste momenten samen.

babybjörn one


One van Babybjörn is ondertussen een klassieker. Je kleine schat dicht tegen je huid, veel natuurlijker wordt het niet. Het zitje is traploos verstelbaar en groeit mee vanaf de geboorte tot ongeveer 3 jaar. Het hoofdsteuntje is wat hoger en ondersteunt als een zachte hand. Ideaal om je kleintje dichtbij je te dragen, binnens- en buitenshuis.

babybjörn bliss

De Bliss van BabyBjörn wipt mee met de beweging van je spruitje. Actie reactie, dat is voelen dat je leeft. Het ergonomische gevormde zitje geeft je kleintje de juiste ondersteuning aan het hoofdje, rug en nek. Voeg vrolijke speeltjes toe aan je Babybjörn Bliss en je spruitje is niet meer weg te slaan uit deze heerlijke bouncer.
Loading
Loading