This website uses cookies to enhance your experience.

draagzak harmony van babybjorn


De draagzak Harmony van BabyBjörn is een comfortabele en veelzijdige draagzak die is ontworpen met aandacht voor elk detail. De draagzak heeft een breed zitvlak en een verstelbare hoofdsteun. Hij is gemaakt van koele mesh met details van zachte jersey. De heupriem, gevoerde rugsteun en gevoerde schouderbanden bieden extra comfort tijdens het dragen. Je kunt de draagzak voor je baby gebruiken vanaf de geboorte (3,2 kg) tot bijna 3  jaar (15 kg).

heupvriendelijk voor je baby  


Het International Hip Dysplasia Institute heeft Draagzak Harmony getest en als heupvriendelijk gekwalificeerd als de draagzak in overeenstemming met de instructies wordt gebruikt. Dit houdt in dat de draagzak de juiste ondersteuning biedt voor de heupen van je baby, wat essentieel is tijdens de eerste levensmaanden van je baby.

draagzak harmony babybjörn

hoogwaardig design en uitstekend comfort


Draagzak Harmony is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een comfortabele, veelzijdige en stijlvolle draagzak. Dankzij de zachte en toch stevige mesh kun je jouw baby tijdens het dragen makkelijk aanraken. De draagzak is bovendien geschikt voor pasgeboren baby's (3,2 kg) tot ongeveer 3 jaar (15 kg; 18 kg). Geen inzetstukken voor pasgeboren baby's nodig; je kunt de draagzak eenvoudig verstellen naarmate je baby groeit.

ergonomisch voor jou


Draagzak Harmony is ontworpen voor maximale drukverlaging en optimaal comfort. De drukverlagende riem bevindt zich bij je taille bij het dragen van je pasgeboren baby en op je heupen naarmate je baby groeit. De brede gevoerde schouderbanden herverdelen het gewicht vanaf je schouders en rug, zodat je je baby comfortabel langere perioden kunt dragen, zelfs als hij al wat groter is. De draagzak heeft bovendien een gevoerde rugsteun om de druk op je onderrug te verminderen. Hij is ergonomisch ontworpen en geschikt voor verschillende lichaamstypen. In de gebruikershandleiding kun je lezen hoe je de draagzak kunt verstellen zodat hij jou en je partner − of een goede vriend of een familielid − goed past.

ergonomisch voor je baby


Draagzak Harmony is ergonomisch ontworpen, niet alleen voor jouw comfort maar ook voor dat van je baby. Je baby zit bijvoorbeeld met zijn beentjes wijd gespreid en zijn billen in een diepe, natuurlijke kromming. Naarmate je baby groeit, kun je de lengte, de beenpositie en het zitvlak aanpassen voor optimaal comfort

flexibele hoofdsteun


De draagzak heeft een flexibele hoofdsteun die eenvoudig op de groei van je baby kan worden afgesteld. Voordat je baby zijn hoofd zelf rechtop kan houden, is het belangrijk een goede hoofdsteun te hebben, zodat zijn hoofd goed rechtop blijft. Draagzak Harmony biedt een hoofdsteun met drie verschillende posities die je eenvoudig kunt verstellen met de gespen. Gebruik de positie die de beste ondersteuning biedt voor het hoofd en de nek van je baby waarmee je goed zicht hebt op je baby.

superzachte, functionele3D mesh


De superzachte, functionele3D mesh voelt fijn aan op de huid van je baby. De zachte, comfortabele meshstof van draagzak Harmony is exclusief voor BabyBjörn ontwikkeld en geproduceerd. 3D-mesh is een technisch geavanceerd functioneel materiaal dat snel droogt na het wassen. De mesh in Draagzak Harmony bestaat uit slechts een enkele laag. Het materiaal is zacht, flexibel, stevig en extreem ademend. Hierdoor is het dragen van je baby voor zowel jou als je baby comfortabel en koel. Het materiaal rond het gezicht en hoofd van je baby is van zacht 3D-jersey, wat de draagzak nog comfortabeler maakt.

draag je baby met het gezicht naar je toe of van je af, of op je rug


Draagzak Harmony heeft twee hoogteposities: een voor pasgeboren baby's en een voor grotere baby's. Als je een grotere baby draagt, verplaats je de riem naar je heupen, zodat je baby op de juiste hoogte zit en het gewicht beter verdeeld is. Zodra ze hun hoofd zelf rechtop kunnen houden, kun je ervoor kiezen om grotere baby's, die vaak nieuwsgieriger zijn naar hun omgeving, met hun gezicht van je af of op je rug te dragen. Je hebt wat minder goed zicht op je baby als je hem op je rug draagt, dus wacht totdat hij een jaar is voordat je deze positie gebruikt.

handen vrij en veiligheid


Je baby dragen in een draagzak is knus en zeer praktisch. Dankzij Draagzak Harmony heb je je handen vrij om iets anders te doen, terwijl je je baby bij je in de buurt hebt. Als je een draagzak van BabyBjörn koopt, kun je erop vertrouwen dat je een veilige keuze maakt. BabyBjörn werkt nauw samen met zowel medische experts als kinderartsen, en we gaan altijd uit van het meest recente onderzoek. Tijdens het complete proces − van idee tot eindproduct − richten we ons op veiligheid en een goede ergonomie voor jou en je baby.
Loading
Loading