This website uses cookies to enhance your experience.

de meest zuivere babydoekjes ter wereld van waterwipes


De zuivere en handige doekjes van WaterWipes zijn het beste alternatief voor een washandje met water. De doekjes zijn volledig afgestemd op de gevoelige billetjes, handjes en mondje van jouw kindje.

100% veilig

De babydoekjes van WaterWipes bevatten geen chemicaliën waardoor ze helemaal veilig zijn voor je spruitje.

waterwipes

2 ingrediënten

Ze bestaan slechts uit 2 ingrediënten: 99,9% water en 1 druppel pompelmoes-extract voor een heerlijk geurtje en met een meervoudige werking: huidverzorgend, hydraterend, antimicrobieel en vermindert ontstekingsreacties op de huid. De WaterWipes zijn vrij van alcohol, parfum en bewaarmiddelen waar ze risico op uitdroging van de huid verkleinen.

beste voor je baby en de planeet

De 100% viscose babydoekjes bestaan uit hernieuwbaar, plantaardig materiaal dat geen plastic bevat. De doekjes zijn zijdezacht, sterk en ultra-absorberend. Ze vallen niet uit elkaar in je hand zodat je je baby’tje met een gerust hart kunt schoonmaken. Je hoeft niet meer te kiezen wat het beste is voor je baby én voor de planeet.

gebruik

Door afwezigheid van bewaarmiddelen hebben de WaterWipes een uiterste houdbaarheidsdatum. Het is aan te raden om het pakje binnen 15 maanden na de productiedatum te openen en het binnen 1 maand te gebruiken.

bestel ze hier
Loading
Loading