This website uses cookies to enhance your experience.


veilig buiten spelen met de anti-uv tentjes van babymoov


Het is eindelijk weer mooi weer! Je wilt er dolgraag op uit, samen met je baby'tje! In het eerste levensjaar ontwikkelt je kleintje nog geen melanine om zich tegen de UV-stralen van de zon te beschermen. Wanneer je eropuit gaat, zorg je best voor een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor, een zonnebril, een zonnehoedje en een speelruimte met anti-UV bescherming... Op die manier ontdekt je baby zonder risico de wereld om zich heen. Op het strand, in het park en zelfs in de bergen.

anti-uv tent marinière


De anti-UV tent Marinière van Babymoov beschermt je spruitje niet alleen tegen de zonnestralen, maar ook tegen wind en zand. Deze houdt de schadelijke stralen van de zon (UVA en UVB) tot 99% tegen, dankzij de hoge beschermingsfactor van SPF 50+

bestel 'm hier

eenvoudige installatie


De dankzij zijn pop-up systeem eenvoudig te installeren en op te bergen tent heeft plaats voor 2 kindjes. Deze speelruimte is van alle markten thuis. Hij heeft een grote opening aan de voorkant en twee vensters met kleppen aan de achterkant voor een optimale ventilatie. Het muggennet kan volledig gesloten worden met behulp van een ritssluiting en het fijne gaas hiervan beschermt je baby tegen de vele insecten die er in de zomer zijn. Het grondzeil is waterafstotend: héél handig bij kleine ongelukjes.

anti-uv tent aquani


De Aquani helpt je baby te beschermen tegen de zon en stimuleert zijn zintuigen vanaf zijn geboorte. Meegroeiend: wanneer je kindje groter wordt, kan je de tent gebruiken om hem op ieder moment verkoeling te bieden. De Aquani heeft een afneembare luifel en is van waterdicht zeildoek. Door de matras te verwijderen, beschik je over een groot poedelbadje (tot 75 liter). Hoe leuk is dat?

bestel 'm hier

babyni anti-uv speelruimte


De Babyni speelruimte van Babymoov zorgt voor een optimale bescherming van je kleintje. Met het eenvoudige pop-up systeem heb je een extra bedje in no time.

bestel 'm hier
Loading
Loading