This website uses cookies to enhance your experience.

Alexander De Croo op bezoek

10 mei 2019

Minister Alexander De Croo bracht the baby’s corner en team een bezoek. Zijn persoonlijk contact en interesse in the baby's corner en Tales of Glory hebben we erg gewaardeerd. Dit geeft ons vleugels voor de toekomst. Het werd een leuke en dynamische namiddag. We denken dat de minister er zelf ook plezier heeft aan beleefd. Wil je meer te weten komen over het verhaal van Tales of Glory? Lees hier meer.

In de media


Vicepremier Alexander De Croo (Open Vld) op bezoek bij The Baby’s Corner

Minister Alexander De Croo (Open Vld) was op vrijdag 10 mei op bedrijfsbezoek bij the baby’s corner in Nazareth. Hij kreeg er van zaakvoerster Sonia Pypaert een rondleiding en hij mocht er zelf een ‘baby milestone box’ in elkaar steken.

bron: Het Laatste Nieuws

De Croo viert vrouwelijk ondernemerschap tussen de babyspullen

Met zijn boek “De eeuw van de vrouw” raakt minister Alexander De Croo een cruciale snaar in onze maatschappij. Hij legt de focus op de vrouw, op de gelijkheid tussen man en vrouw en de rollen die deze krijgen toebedeeld. Om die reden verwelkomt ondernemende mama Sonia Pypaert, founder & managing director van the baby’s corner in Nazareth, minister De Croo vandaag voor een bedrijfsbezoek. Ze brengt haar visie op de toekomst van een retailbedrijf met alle uitdagingen die dit met zich meebrengt.

bron: Made In Oost-Vlaanderen

Loading
Loading