This website uses cookies to enhance your experience.

wikkel je baby in liefde en gepersonaliseerde geschenkjesStel dat je zachte babystofjes helemaal zou kunnen personaliseren, heb je dan niet het meest originele cadeau in handen? Het lijkt een zoete droom maar bij the baby’s corner is dit vanaf nu werkelijkheid. Zo kies je zelf jouw badcape, slabbetje, knuffel, outfitje of dekentje, … en werk je die af met een geborduurde naam. Unieker dan dit wordt het niet en mooier al helemaal niet!


elke dag van 10-18u

laat je favo stuks borduren


Personaliseer wat je maar wil: van badcape tot doudou en van dekentje tot slabbetje. Kies uit meer dan 3000 stuks om op en top persoonlijk te maken met een (koos)naampje of een leuke quote. Borduren kan elke dag à la minute in de winkel. De borduurprijs is €20 per set van 10 tekens, per artikel.

mama’s droomlijstje


Als ouder is alleen het beste en het mooiste goed genoeg voor jouw spruitje. Mama’s willen alle babyproducten zelf kunnen zien, voelen en kiezen en dat hebben we bij the baby’s corner goed begrepen. Ons team van mama’s gaat voor jou op zoek naar wondere combinaties voor jouw kindje of stellen samen met jou het ultieme geschenk samen om zo een heel persoonlijk verhaal te creëren. A match made in heaven als je het mij vraagt! Laat je verrassen door onze eindeloze keuze in textiel, zoals zalig warme slaapzakjes, zijdezachte dekentjes om in te soezen, slabbetjes à volonté, … Wikkel jouw baby in de allerzachtste stofjes uit ons reuzegrote assortiment dat met zorg voor jou en jouw baby werd samengesteld en laat je verrassen door alle verschillende kleuren, merken en afwerkingen!

team van mama’s


Dat ons team van mama’s beschikbaar is voor jou, staat als een paal boven water, maar nu gaan we nog een stapje verder. Voortaan zullen onze mama’s met naald en garen aan de slag gaan om jouw favoriet textielproduct heel persoonlijk af te werken met een geborduurde wens, vraag, een (koos)naam(pje) of quote… Zelfs oma, opa, peter en meter laten zich zo graag verrassen met het wonderlijke nieuws van jouw zwangerschap. Laat jouw badcape, slabbetje of knuffel nu à la minute personaliseren in de winkel. Speel met kleur, tekst en lettertype en creëer zo een héél exclusief cadeau voor een geboorte, babyshower, babyborrel of gewoon lekker voor je eigen baby’tje.

nog meer winkelbeleving met borduurservice


Bij ons vind je de ruimste én meest vertederende keuze babyartikelen en babykleding. Meer dan 20.000 kwaliteitsvolle, veilige & duurzame producten, trendy merken voor mama, baby en kind in een grote inspirerende belevingswereld. Vandaag maken we de winkelervaring nog unieker door borduren als persoonlijke service aan te bieden. Kan je niet langskomen? Niet getreurd, want ook online kan je jouw geborduurd geschenkje bestellen, kies zelf voor thuislevering of afhaling in de winkel. In de winkel kan je elke dag langskomen voor jouw personalisatie, zo neem je jouw geschenkje onmiddellijk mee naar huis!


deze lettertypes zijn mogelijk:

Loading
Loading