This website uses cookies to enhance your experience.

de juiste maat brengt raad

Zwanger zijn is niet enkel aangepaste kledij dragen, ook het juiste ondergoed speelt een belangrijke rol voor een comfortabele zwangerschap. Kies tijdens je zwangerschap voor ondergoed dat voldoende steun geeft. En geen nood, ook in deze lingerie kan je je aantrekkelijk voelen. Onze keuze valt op het ondergoed van Anita, Noppies Maternity en Mammae.


wist je dat 30% van zwangere vrouwen een verkeerde beha draagt?

Belang van aangepast ondergoed

Wanneer je zwanger bent, verandert je lichaam. Je borsten worden gevoeliger en groter. Een borst wordt makkelijk 500 gram zwaarder. Dat komt uiteraard omdat de melkklieren geactiveerd worden om borstvoeding te kunnen geven. De nood aan goede ondersteuning is evident, een juiste beha zorgt er immers voor dat de kans op rugpijn en striemen vermindert. De zachte en elastische materialen van een zwangerschapsbeha zijn aangenaam om dragen en bieden het nodige comfort.

Onze aanraders

Ontdek de collectie Maternity by Anita, specifiek ontworpen voor zwangere vrouwen en borstvoeding. De meegroeibeha’s zorgen ervoor dat je 2 tot 3 cupmaten kan verzwaren zonder dat je een nieuwe beha hoeft te kopen. De BabyBelt verlost je van rug- en buikpijn en de nachtlingerie van Anita kan je zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de borstvoeding dragen. Het speelse Anita Maternity Beachwear is beschikbaar tot G-cup en de borstvoedingsbeha’s tot J-cup.

OokMammae wil mama’s de gelegenheid geven om mooi voor de dag te komen. De beha’s verminderen de kans op striemen en tepelkloofjes.

Ben je op zoek naar een lingerie die je op allerlei manieren comfort biedt en ook nog eens een stijlvolle keuze is?  Dan biedt Noppies Maternity de oplossing! Naast lingerie heeft Noppies ook borstvoedingskledij. Die is zodanig ontworpen dat je je buik of borsten nauwelijks hoeft te ontbloten. De kleding zorgt er door de slimme sluiting voor dat je discreet en stijlvol kan voeden.

Tips tijdens je zoektocht

Regelmatig je maat (laten) opmeten is een must. Draag tijdens je zwangerschap nooit een push-upbeha want daardoor kunnen de melkklieren ontsteken. Kies ook voor onderbroeken die meegroeien met je buik. Maar voel je vooral goed in je vel, want dat verdien je!

Neem je tijd om te passen en vragen te stellen, want je veranderende lichaam tijdens de zwangerschap is gebaat bij aangepaste lingerie. Ondersteuning, zachtheid, warmte. Onze zwangerschapsconsulente Myriam neemt je mee in de wereld van de bh's, ook voor borstvoeding. (Her)ontdek hoe ontzettend mooi je wel bent, van speels tot klassiek en in kleurtinten die jouw huid omarmen met liefde. Kom naar de winkel, Myriam is er voor je, of shop nu jouw favoriete setje online!


Loading
Loading