This website uses cookies to enhance your experience.

Een warm hart voor De Warmste Week

Dit jaar draagt the baby's corner met héél veel liefde, overtuiging  en emotie een warm hart toe aan Hof ter Linde tijdens de Warmste Week van  Music For Life.

Hof ter Linde

Hof ter Linde is een woonhuis en  dagcentrum in Deinze waar er 30 volwassenen met een verstandelijke  beperking permanent verblijven. Dagelijks komen er ook nog 13 deelnemers  naar het dagcentrum. Bij Hof ter Linde kunnen deze mensen zich volledig  ontplooien dankzij een gevuld schema vol diverse activiteiten, zoals  sporten, meehelpen met huishoudelijke taken, creatief werk (vilten,  papiermaché,…) of bezig zijn in de eigen groentetuin. Sommige deelnemers  doen bovendien aan begeleid werk in Deinze en omstreken. Zo ook bij the baby's corner; bijna 2 jaar geleden zijn we begonnen met de integratie van wekelijkse opdrachten voor Hof ter Linde in the baby’s corner. De begeleiders zorgen ervoor dat dit team met beperkingen aangepast werk kan verrichten. Maatschappelijk gezien is het voor iedereen een teken van respect voor alle mensen,  ook dit team werkt mee in onze organisatie en heeft een meerwaarde. Ze  gelukkig zien omdat ze kunnen gaan werken werkt aanstekelijk voor het  ganse team. We dragen hen in het hart en we zijn zeer dankbaar voor hun  wekelijkse bijdrage in ons bedrijf.

Wat doen wij?

Op 8 én 15 december kan je bij ons de hele dag door terecht voor heerlijke, vers gemaakte lollywafels t.v.v. Hof ter Linde!
Loading
Loading