This website uses cookies to enhance your experience.


droomlijst


Bij the baby’s corner is een geboortelijst iets bijzonders, een totaalbeleving, een ware mijlpaal in je zwangerschap, ontwikkeld mét en voor aanstaande ouders! Je vindt in the baby's corner alles wat je nodig hebt van checklist tot dreamlist, babywolkjes in the cloud.

De eerste stap: maak op vrijblijvend jouw account aan en begin je sprookjesachtige verzameling. Wanneer je klaar bent, verander je droomlijst dan in een vingerknip in een geboortelijst en geniet van een wonderpakket dat je cadeau krijgt. Flaneer doorheen de wondermooie collecties en laat je charmeren door inspirerende merken in álle stijlen. Je kan waar en wanneer je wil je artikelen aanpassen en aanvullen, controleren welke items al cadeautjes werden en in alle rust de inspirerende artikels lezen van onze spruitjesblog. Afspraak in de winkel of videochat? Van harte welkom in onze reuzegrote winkel met alles onder één dak voor baby, kind en mama!

Droomlijst samengesteld? Check! Nodig familie en vrienden uit op je online geboortelijst en kijk hoe de baby-uitzet van je dromen snel en makkelijk de jouwe wordt. Wel doen alsof je verrast bent! Babyfunding met een grote glimlach!  Benieuwd wat we voor jou in petto hebben?
Loading
Loading