This website uses cookies to enhance your experience.


elvie borstpomp, kolven in alle vrijheid


De eerste stille draagbare borstkolf ter wereld. Past in je bh en bij je leven. Geen slangetjes. Geen kabeltjes. Geen geluid.

altijd en overal kolven


Dankzij de Elvie Pump kan je kolven wanneer én waar het past voor jou: thuis, op je werk of onderweg. Je hoeft geen uren meer slangetjes te reinigen of ergens uit het zicht of in de buurt van een stopcontact door te brengen. Met de Elvie Pump kan je een vergadering voorzitten, naar buiten gaan of gewoon even ontspannen en dat terwijl je kolft.

elvie borstpomp

draagbaar


De Elvie Pump is klein en licht en wordt in een normale voedingsbh gedragen zodat deze echt handsfree is. Er is niets dat je tegenhoudt of afremt. De borstpomp kan je enkel en dubbel aankopen.

stil


De revolutionaire technologie zorgt ervoor dat je niets hoort en in alle rust kunt kolven, overal en altijd. De Elvie Pump werkt op de achtergrond, zodat jij zelf niets hoeft te doen.

geen gedoe


Van installatie tot en met reinigen is de Elvie Pump gemakkelijk in het gebruik. Er zijn maar 5 onderdelen die gereinigd moeten worden en de Elvie pump is een handomdraai weer gemonteerd. Geen kabels, geen omkleden, geen gedoe.

slim & reponsief


Tip: verbind de Elvie Pump met de gratis app om in real-time zowel het melkvolume in het oog te houden, het pompverloop voor elke borst te volgen als de pomp op afstand te bedienen. De Elvie Pump schakelt automatisch van de stimulatiemodus over op de kolfmodus als het inschieten van de melk wordt gedetecteerd en pauzeert als de fles vol is. Weer een zorg minder.

shop 'm nu
Loading
Loading