This website uses cookies to enhance your experience.

Dagelijkse fietstochtjes

Thule is een topmerk. Thule is Zweeds. Dat is tweemaal garantie op kwaliteit en als het dan nog eens design en veiligheid combineert, weet je meteen waarom wij het in huis hebben. Maar Thule, dat is ook de ware spirit om de wereld te ontdekken. Laat de viking in je los en hop, go, go, go met het hele gezin!

Het uitstapje downtown of reis rond de wereld

Met de lichtgewicht Thule Yepp Nexxt-kinderzitjes kunnen jij en je kindje elke dag samen van fietstochtjes genieten, veilig, gemakkelijk en in stijl. Zijn unieke ontwerp is geïnspireerd op de moderne fietshelmen: hard vanbuiten en lekker zacht binnenin. Dat heeft geleid tot lichtgewicht en comfortabele zitjes met een stijlvol, sportief uiterlijk.

Het fietszitje voor maxi plezier!

De achterop gemonteerde Thule Yepp Nexxt Maxi biedt een stabiele en veilige rit voor je kind, van baby (vanaf 9 maanden) tot kleuter (maximaal 6 jaar/22 kg). Dankzij de gevoerde en schokabsorberende materialen zit je spruitje kind veilig en comfortabel in het zitje, en de verstelbare voetsteunen en zitgordel zorgen voor een perfecte pasvorm. Het slimme en gemakkelijk verstelbare universele montagesysteem maakt het gemakkelijk om de Thule Yepp Nexxt Maxi snel en eenvoudig te monteren/demonteren op praktisch elke bagagedrager met een laadvermogen van minimaal 25 kg.

Deel het uitzicht met je kleintje

De aan het stuur gemonteerde Thule Yepp Nexxt Mini deelt hetzelfde eigentijdse ontwerp met zijn grote broertje en wordt geleverd met een reeks gebruikersvriendelijke functies en oplossingen om van je dagelijkse ritjes een fluitje van een cent te maken.

Dit zitje is ontworpen en getest voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar oud (maximaal 15 kg), en is ideaal om je kleintje mee te nemen voor een ritje. Dit stijlvol fietszitje kan in luttele seconden geplaatst en verwijderd worden dankzij de universele montagebeugel met snelontkoppeling. En als je een extra adapter gebruikt, kan je het zitje makkelijk op een andere fiets zetten.

Onderweg in 1 - 2 - 3

De Thule Yepp Nexxt wordt geleverd met een innovatieve vijfpuntsveiligheidsgordel met een slimme magnetische veiligheidsgesp. Zodra je kind zit, klikt de magnetische gesp de gordel op zijn plek en ben je in mum van tijd onderweg.

De schokabsorberende materialen van het zitje garanderen bovendien een veilige en comfortabele rit. Om de rit nog aangenamer te maken voor je kleine lieveling, kan de Thule Yepp Nexxt Mini worden voorzien van zachte stuurbekleding en een windscherm (apart verkocht).

Loading
Loading