This website uses cookies to enhance your experience.

hoe kan ik mijn geboortelijst aanpassen?


Van harte welkom in de winkel van maandag tot en met zaterdag (10u-18u) om je geboortelijst aan te passen.  Een mama van the baby’s corner helpt je graag verder en biedt een antwoord op al je vragen.

Neem je graag de touwtjes zelf in handen? Via de vernieuwde online geboortelijsttool kan je waar en wanneer je wil je geboortelijst aanpassen. Je kan naar hartenlust artikelen toevoegen op je droomlijst, zelfstandig je geboortelijst zichtbaar maken voor schenkers, bekijken welke items reeds gekocht werden door je vrienden en familie en tot slot kan je in enkele eenvoudige stappen je geboortelijst afsluiten en je 10% waardebon claimen.


Artikelen toevoegen op je geboortelijst


Doorheen de hele looptijd van je geboortelijst kan je artikelen aanvullen, hier zit geen beperking op. Artikelen toevoegen op je geboortelijst lukt op twee manieren: in de winkel en online.

1.

in de winkel

In de winkel kies je meteen je favoriete spulletjes uit. We nodigen je dan ook van harte uit om in alle rust bij ons op visite te komen om je geboortelijst samen te bespreken, te plannen en te realiseren. Hier bij the baby’s corner zijn we nagenoeg allemaal mama en dat draagt alleen maar bij tot ons groot hart voor baby en kind. We hebben alle begrip voor de talloze vragen over zwangerschap en baby. Wij helpen je daarmee. Beloofd.

Maak je afspraak in de winkel »

2.

via de online geboortelijsttool

Via de online geboortelijst kan je rustig doorheen de catalogus scrollen en filteren op categorie, merk, kleur,… waardoor je heel eenvoudig een keuze kan maken uit ons ruim assortiment. De artikelen die je vanuit deze online catalogus toevoegt, verschijnen op je geboortelijst als artikelen ‘in afwachting’. Je hebt hierbij 7 dagen de tijd om deze artikelen te bevestigen. Indien je ze zelf niet bevestigt, dan plaatsen we ze als extra service automatisch na 7 dagen voor jou als bevestigd.

Naar je online geboortelijst »


artikelen verwijderen op je geboortelijst


Na het toevoegen van je favoriete stuks op je geboortelijst, heb je 7 dagen de tijd om deze artikelen te bevestigen of te verwijderen. Na deze termijn gaan de artikelen automatisch naar de status ‘bevestigd’. Waarom dit zo is? The baby’s corner kiest al meer dan 20 jaar lang voor een heel persoonlijke aanpak waarbij de wensen van mama’s en papa’s steeds op nummer 1 staan. We zorgen ervoor dat alle artikelen van je geboortelijst een 4-tal weken voor de geboorte gereserveerd staan in de winkel. 

De automatische bevestiging na 7 dagen geeft ons de tijd om jouw gekozen spulletjes in bestelling te laten gaan, waardoor wij onze belofte kunnen nakomen dat ze hier op tijd aanwezig zijn en geleverd kunnen worden voor de komst van je baby. Wil je nadien toch nog een artikel verwijderen van je geboortelijst? Dan stuur je best even een mailtje naar geboortelijsten@babyscorner.beje geboortelijst zichtbaar maken voor schenkers


1. 

geschenkjes kopen voor de geboorte

Na het betalen van de waarborg en het ontvangen van het wonderpakket, is je geboortelijst bevestigd. Vanaf dit moment kan je je geboortelijst zichtbaar maken voor schenkers. Je creëert hierbij een unieke schenkerlogin die je kan delen met je dichte kring, waardoor ze naar hartenlust kunnen shoppen voor je baby die eraan komt. Heerlijk toch, om al voor de geboorte geschenkjes te ontvangen? Je kan bovendien zelf kiezen welke items je toont voor de geboorte.

2. 

geschenkjes kopen na de geboorte

Baby geboren? Van harte proficiat! Bij de instellingen in de online oudermodule van je geboortelijst kan je de gegevens van je spruitje ingeven (voornaam, geslacht, geboortedatum). Wanneer je dit doet, dan wordt het team van the baby’s corner automatisch op de hoogte gebracht van deze heuglijke gebeurtenis en hangen we een persoonlijk kaartje aan het geboortelijsthuisje in de winkel waarin we alle geschenkjes voor je baby bewaren. We zorgen er ook voor dat alle geschenkjes die je op ‘verborgen voor geboorte’ plaatste, zichtbaar worden voor de schenkers.
je geboortelijst afsluiten


Je geboortelijst afsluiten gebeurt doorgaans rond de 6 tot 8 weken na de geboorte van je kleine oogappel.

1.

afspraak in de winkel

Je kan ervoor kiezen om je geboortelijst af te sluiten in de winkel en meteen de overgebleven spulletjes van je geboortelijst mee te nemen naar huis. Dit is bovendien het ideale moment om nog even een bezoekje te brengen aan de winkel indien je nog vragen hebt over de verzorging van je kindje, … Maak je afsluitafspraak meteen via de instellingen in je online oudermodule.

2.

via de online geboortelijsttool

Via de instellingen in de online oudermodule kan je je geboortelijst afsluiten en je 10% korting claimen. Volg de eenvoudige stappen en kies ervoor om de overgebleven spulletjes af te halen of gratis aan huis te laten leveren. Na het afsluiten van je geboortelijst krijg je automatisch je 10% waardebon in je mailbox en wordt je waarborg binnen 7 werkdagen teruggestort op je rekening.
Loading
Loading