This website uses cookies to enhance your experience.
Joolz aer buggy

de buggy vanaf geboorte tot aan de peutertijd


Met Joolz maak je kennis met echte innovatie! Vanaf nu kan deze Joolz Aer buggy gebruikt worden vanaf de geboorte tot aan de peutertijd. Hij kan in een mum van tijd worden ingeklapt - zelfs met de wieg er nog op. De buggy is verrassend comfortabel, handig in gebruik en maakt op stap gaan met het gezin super gemakkelijk!

Je spruitje ligt heerlijk comfortabel in de innovatieve wieg. Hij heeft een uitschuifbare zonnekap met doorkijkventilatie en kan worden opgevouwen tot een compact pakketje. Draag 'm over je schouder met de draagriem en neem 'm overal mee naar binnen. Handig, niet? Rond de 6 maanden, als je kindje klaar is om de wereld te ontdekken, kun je de wieg inruilen voor een stoel.voordelen
ultra-comfortabele buggy


De Joolz Aer heeft een grote, comfortabele stoel. Deze is ontworpen om de rug en nek van je kindje in elke positie te ondersteunen. De royale voering is super zacht. Zo wordt het een heerlijk ritje!

unieke oplossing voor baby's


De Joolz Aer wieg is comfortabel en knus. Je zult versteld staan van het innovatieve systeem waarmee je de buggy met één hand inklapt. Je hoeft de wieg niet te verwijderen. Vouw 'm op, hang 'm over je schouder en je bent klaar om te gaan!

compact opvouwbaar


Zo compact als maar zijn kan, zonder in te leveren op comfort. Of je nu de wieg of de stoel gebruikt, je kunt de Joolz Aer in een handomdraai plat opvouwen.
kenmerken
innovatieve opvouwbare wieg


De Joolz Aer wieg klap je op een unieke manier in met één hand. Het gaat zo snel dat andere buggy's het niet kunnen bijbenen. Vouw 'm in een paar seconden op tot een compact pakketje dat je overal kunt opbergen.

compact & licht


Met een breedte van slechts 45 cm kan de buggy zo mee in de auto, trein of bus. De wieg weegt 3,6 kg en ook als hij op het frame bevestigd is, is de buggy verrassend licht (8 kg in totaal).
Loading
Loading