This website uses cookies to enhance your experience.
Joolz day+

joolz day+, perfectly smart


Op zoek naar de perfecte kinderwagen? De Joolz Day+ is een echte beauty en ook nog eens super gemakkelijk in gebruik. Deze award-winnende design-kinderwagen is slim, comfortabel en klaar voor de toekomst. Een comfortabel design dat meegroeit met je kleintje, zich perfect aanpast aan elk type ouder én met één hand te gebruiken. Er zit zelfs slimme LED-verlichting in voor extra zichtbaarheid. De Joolz Day+ staat garant voor een soepele rit en een geweldige look.

meest comfortabel


Joolz is hét innovatieve kinderwagenmerk van het moment. De Joolz Day+ biedt alle ruimte die je spruitje nodig heeft om lekker te slapen of te zitten. De ruime draagmand heeft een ademende matras met een extra hoofdkussentje voor meer comfort. Het zitje biedt de nodige steun aan de rug en nek van je ukje. De kinderwagen is ontworpen om mee te groeien met je kleintje, van veiligheidsbeugel tot voetensteun. Ga lekker buiten wandelen en geniet van soepele ritjes, elke dag opnieuw. Vergeet niet dat je de duwbeugel kunt verlengen, zodat je overal met een rechte rug kunt wandelen.

met één hand te gebruiken


Als ouder heb je soms je handen vol, hierdoor is deze kinderwagen ontworpen om hem eenvoudig met één hand te bedienen. De veiligheidsbeugel is makkelijk te openen en roteren met één hand. Het zitje aanpassen naar 1 van de 6 posities doe je ook makkelijk met één hand. Zo heb je je andere hand vrij om aan je multi-task skills te werken.

slim ontwerp


Het slimme en comfortabele design van de kinderwagen is zorgvuldig uitgedacht. Door de wiegventilatie kan je kindje eenvoudig de wereld om zich heen ontdekken, terwijl jij op pad bent. De kinderwagen heeft slimme LED verlichting zodat je goed zichtbaar bent als je in de avond wandelt. Het handige inklapsysteem maakt rechtopstaande opslag ook nog eens heel makkelijk.

alle voordelen op een rijtje


De Joolz Day+ is uniek en heeft tal van voordelen voor mama's en papa's.
  • Nieuwe looks met mooie details op de stoffen
  • Roteerbare veiligheidsbeugel
  • Handig verstelsysteem voor het harnas en click & go gesp
  • Meest ergonomische zitje met verstelbare voetensteun
  • Met één hand verstelbaar in 3 standen
  • Extra vakjes voor kleine spulletjes
  • Nieuw en makkelijk inklapsysteem
  • Grotere boodschappenmand
  • Geïntegreerde LED lampjes voor en achter
  • Lichtgewicht wielen voor meer demping

Wij zijn ervoor gewonnen en jij bent de winnaar. Ontdek deze slimme kinderwagen online of kom naar de winkel en probeer deze smartie uit tijdens een testritje.
Loading
Loading