This website uses cookies to enhance your experience.
Maxi-Cosi coral autostoel - the baby's corner - shop online

joolz x maxi-cosi autostoel


Wanneer 2 vaste waarden als Joolz & Maxi-Cosi samenwerken, dan staan de verwachtingen hoog gespannen. Het resultaat van deze bijzondere samenwerking mag er dan ook écht zijn, met de Joolz x Maxi-Cosi autostoel. Deze autostoel is de perfecte combinatie van comfort, veiligheid & stijl! Bovendien sluit hij naadloos aan bij de stijl van jouw kinderwagen. Lees snel verder & ontdek er alles over.

Heb je een vraag? Ons ervaren team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be 


Joolz x Maxi-Cosi autostoel »

veilig op avontuur


Bij de Joolz x Maxi-Cosi autostoel gaan design én veiligheid hand in hand. Deze autostoel voldoet namelijk aan de nieuwste regelgeving voor de veiligheid van autostoelen, of i-size in het kort. De zijvleugels van de autostoel bestaan uit memory foam voor extra comfort en veiligheid. De kussens zijn gemaakt uit zachte en veilige materialen. Is je spruitje nog heel klein, dan kan je gebruik maken van de uitneembare zitverkleiner. Joolz & Maxi-Cosi hebben aan alles gedacht.

altijd comfortabel


Je kleintje ligt altijd comfortabel want deze autostoel gaat moeiteloos van de auto naar de kinderwagen. Onverstoorde dutjes verzekerd! Met de innovatieve veiligheidsgordel klik je je spruitje in 1, 2,3 veilig vast. Een fluitje van een cent voor mama en papa.

makkelijk te installeren


De Joolz x Maxi-Cosi autostoel is gemakkelijk te installeren in iedere auto. Plaats de Joolz FamilyFix basis in je wagen en maak hem vast aan het ISOFIX-systeem. Daarna klik je de autostoel keer op keer makkelijk op z'n plaats. Ook voor wagens zonder ISOFIX kan de Joolz x Maxi-Cosi autostoel gebruikt worden. Hier maak je namelijk gebruik van de 3-puntsgordel. Zo kan je spruitje in alle rust ontspannen en slapen.

een perfecte match


De Joolz x Maxi-Cosi autostoel past perfect bij jouw Joolz kinderwagen én auto. Ontdek de verschillende stijlvolle ontwerpen en kies jouw favoriete look. Maximale veiligheid én stijl!
Naar de joolz x maxi-cosi autostoel »
Loading
Loading