This website uses cookies to enhance your experience.


dé trends voor kinderkleding herfst winter 2018!


Het einde van het schooljaar betekent dat de zomer al met het tipje van de voetjes buiten staat. Nog een paar maanden genieten van het zalige zomerse zonnetje en dan… De slippers gaan uit en de schoenen gaan aan, onze blote armen en benen verstoppen we onder een lange broek, leuke jurk en een hippe trui.

De nieuwe collecties druppelen onze winkel binnen! Maar niet getreurd, want het wordt effenaf een winter met prints, pit, glamour, bontjes en stoere looks voor jongens en meisjes. Speels, stoer en überschattig! Dartel lekker door het leven. De winter heeft geluk in petto.

meisjes


Winter = warm = gezellig = familie = feesten. De meisjes van the kid's corner kiezen dit seizoen voor metallic en glitterstoffen. Hippe sweatjurken met metallic details, stoere boots of sneakers eronder en het is tijd om te schitteren en te stralen, in stijl natuurlijk.

De ultieme musthave van de winter is en blijven toch de bontjes, teddy’s en pompons. Elke bomber jacket en sneaker gepimpt met een stoere teddy! Je kleinste spruit wordt nog cuter met een fluffy pompon en je winterjas wordt gewoon gezelliger met het een bijpassend faux-fur bontje.

jongens


Een waterzonnetje bij het vallen het blad en je zoon is in een heerlijk sportieve bui. Geen probleem, een jogging is niet meer enkel om te gaan sporten. Een matchy training of gewoon een comfy broek met een leuke sweater en je zoon is klaar om een dag te ravotten met vrienden.
Wat jassen betreft, scoor je voor je ukje áltijd met een stoere bomber jacket. Een leuke look die je toch classy kan combineren met een fijn streepjeshemdje en een effen chino broek.
Loading
Loading