This website uses cookies to enhance your experience.

dé herfst- en wintertrends van 2019! 


Hoewel de zomer momenteel nog volop aan de gang is, sluipt de herfst alweer dichterbij. Binnenkort mogen de teenslippers en bikini's weer plaatsmaken voor stoere bottines en warme broekkousen. De laatste zomersolden maken inmiddels plaats voor de nieuwe kledingcollecties. We zien naast zachte kleuren ook leuke prints en grote opschriften. Een ding is zeker: een saaie winter wordt dit zeker niet!

meisjes 

In winter 2019 kiezen de modieuze meisjes van the baby's corner voor zachte kleuren en vrolijke prints. Naast het tartan-motief komt ook dierenprint vaak terug. Ideaal te combineren met een fluweelzacht faux-fur bontjasje en een paar stoere bottines. Meisjes die het graag wat zachter willen, kunnen ook kiezen voor een vrolijk bloemenmotief.

De absolute wintertoppers van dit jaar zijn de kniekousen. Ze zien er niet alleen super schattig uit, ze maken ook elk kleedje winterproof! Je shopt ze in een neutrale kleur of met een leuke print.


jongens

Naast een leuke tartanprint komen ook bij de jongens leuke opschriften en grote logo's naar voor dit seizoen. Combineer met een leuke chinobroek of jeans en je outfit is helemaal klaar! Vul die prachtige outfit dan nog aan met stoere bottines of ga lekker klassiek met een mooie geklede schoen. Ready to roll?

Tijd voor een winterjas? Met een coole bomber ben je helemaal klaar voor de koude dagen. Het model is niet alleen tijdloos, de jassen zijn ook nog eens lekker warm. Je vindt ze in alle kleuren van de regenboog bij the baby's corner
Loading
Loading