This website uses cookies to enhance your experience.

Help jij ons naar de finale?

Zoals jullie misschien vernomen hebben, won the baby’s corner op 9 september de Passion Star Award. Het is al de tweede keer dat we die prestigieuze award winnen. MAAR, er is nog meer...


Want wat jullie wellicht nog niet weten is dat we ons naast de wedstrijd voor de Passion Star Award, ook kandidaat stelden voor de KMO Laureaat van UNIZO. Via het KMO Laureaat krijgen kleine en middelgrote ondernemingen de nodige erkenning. Een onafhankelijke jury beoordeelt de bedrijven op basis van hun prestaties en op basis van een publieksstemming.

Tot onze grote vreugde kregen we bericht dat we genomineerd zijn voor de KMO Laureaat Oost-Vlaanderen. We kunnen jullie stem dus zeker en vast goed gebruiken. Mogen wij jullie daarom vragen om ons te helpen om stemmen te verzamelen?

Je kan dit doen door op ons te stemmen via volgende link:

http://www.kmolaureaat.be/kandidaten/stemmen/oost-vlaanderen.

Je kan eenvoudigweg jouw stem uitbrengen door op de button te klikken en jouw emailadres in te geven. Stemmen kan tot 5 oktober.

Op maandag 24 oktober is er de uitreiking voor de KMO Laureaat 2016-2017 provincie Oost-Vlaanderen. UNIZO Oost-Vlaanderen reikt deze erkenning uit aan een KMO die zich onderscheidt op vlak van de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering.

Na een provinciale selectieronde wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt op 17 november. Wij willen jullie alvast bedanken voor jullie steun! 

Loading
Loading