This website uses cookies to enhance your experience.

wanneer wordt alles geleverd aan huis?


Leg je je geboortelijst bij the baby’s corner? Dan verwennen we je met een uitmuntende service vanaf de aanleg van je droomlijst tot het afsluiten ervan. Eén van de leukste momenten? Dat is het ontvangen van je geboortelijstgeschenken, op een zelfgekozen moment. Hoe dat in z’n werk gaat? Je leest het hier.


1.

gratis levering aan huis


Yes! Alle geschenkjes van je geboortelijst worden gratis bij je thuis geleverd. Elke geboortelijstlegger heeft recht op een gratis levering van de slaapkamermeubelen en een gratis levering bij het afsluiten van de geboortelijst. Per extra aankoopschijf van €750 krijg je er steeds een gratis levering bovenop. Vanaf het moment dat je voor €750 aan gekochte artikelen cadeau gekregen hebt, kan je de gratis levering activeren. 

Je kan in de online geboortelijsttool in het tabblad ‘levering / afhaling’ te allen tijde de status van de gekochte en voorradige artikelen volgen en zelf bepalen wanneer je een levering activeert. De levering wordt binnen de 5 werkdagen verwacht op het adres dat je zelf kiest. Let op: de levering van de slaapkamermeubelen duur gemiddeld een 4-tal weken.

2.

gratis afhaling in de winkel


Via de oudermodule kan je ervoor kiezen om de gekochte en voorradige artikelen af te halen in de winkel. Je kan in de online geboortelijsttool in het tabblad ‘levering / afhaling’ een afspraak voor afhaling maken, zo kunnen wij alles voor je klaarzetten en hoef je minder lang te wachten. 

De winkel is open van maandag tot en met zaterdag, van 10 uur tot 18 uur. Je kan te allen tijde een afhaling in de winkel inplannen, er zit geen limiet op betreffende minimum orderbedrag of minimum aantal artikelen.montageservice meubelen


Meubelen efficiënt en goed ineenzetten, het is niet altijd even gemakkelijk, zeker niet met een baby op komst. Om ook van dit moment een zorgeloos geluksmoment te maken, voorziet the baby’s corner een montageservice. De kostprijs hiervan is afhankelijk van je woonplaats en het aantal of type meubelen. Meer info over de montageservice kan je verkrijgen via de klantendienst.
Loading
Loading