This website uses cookies to enhance your experience.


4moms mamaroo sleep review


Onderzoek toont aan dat nieuwe ouders tot wel 6 weken slaap missen in het eerste levensjaar van hun spruitje. Met de Mamaroo Sleep, de zelfwiegende wieg van 4Moms, zou dit probleem opgelost moeten geraken. Mama Katrijn testte het samen met haar dochtertje Raphaëlle uit en schreven hun bevindingen neer voor andere mamaatjes die nog zouden twijfelen.

handig en veilig


Het begint al bij het uitpakken van de wieg. Die zit heel goed verpakt en is super makkelijk, in een mum van tijd in elkaar te steken aan de hand van een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het belangrijkste vind ik dat mijn kindje veilig is. De Mamaroo Sleep staat zeer stevig op poten waardoor die zeer stabiel is. Je baby’tje in en uit de wieg halen gaat makkelijk en veilig doordat je de wieg perfect naar jouw hoogte kan zetten.

4moms mamaroo sleep

stijlvol en compact


Ik ben ook heel tevreden van het design van de wieg. De stijlvolle look past in elk interieur en bovendien ligt Raphaëlle er heerlijk goed in. De wieg is zeer compact waardoor je hem ook probleemloos naast het bed kan plaatsen als co-sleeper.

eenvoudig te bedienen


De wieg is eenvoudig te bedienen via een display aan het wiegje zelf. Sterker nog, je kan hem bedienen via je smartphone waardoor je eens lekker in de zetel kan blijven zitten. Het is fijn dat je de bewegingen van de wieg en de geluiden die erbij horen in een handomdraai kan veranderen. Je komt er op deze manier heel snel achter waar je kindje van tot rust komt.

Bij deze zou ik elke ouder de 4Moms Mamaroos Sleep aanraden voor extra uurtjes rust. Een echte musthave voor elke ouder met een pasgeboren baby! Mijn dochtertje Raphaëlle ligt er graag in dus ik ben een heel tevreden mama.
Loading
Loading