This website uses cookies to enhance your experience.
Maxi-Cosi coral autostoel - the baby's corner - shop online

maxi-cosi coral


Met plezier introduceren wij de nieuwe Maxi-Cosi Coral: werelds eerste modulaire baby autostoeltje! Zie je het bos door de bomen niet meer in autozitjesland? Dan geven wij je graag de verschillende voordelen van de Coral Maxi-Cosi om de keuze gemakkelijker te maken.

Coral is uniek, innovatief, licht en gemakkelijk te gebruiken, wauw! Het autozitje zorgt ook voor meer intimiteit met je spruitje en comfort voor jou en je kleintje. De Coral is beschikbaar in verschillende kleuren: zwart, rood, blauw, donkergrijs en fluogroen.

Heb je een vraag? Ons ervaren team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be wat coral zo speciaal maakt


Maxi-Cosi Coral is het eerste modulaire baby autostoeltje op de markt! Hij weegt maar 1,7 kg, wat het gemakkelijk maakt om je spruitje overal mee naartoe te nemen. De Maxi-Cosi is gemakkelijk en veilig te installeren in je auto. Het harnas blijft open staan, waardoor jij je kindje vlot uit het stoeltje kan tillen of er in kan leggen. Coral voldoet aan de veiligheidsnormen voor installatie met ISOFIX en met gordels. Het is geschikt vanaf geboorte totdat je kindje 12 maanden is.

handig te gebruiken


De soft carrier kan uit de safety shell gehaald worden en kan zo gebruikt worden als draagwiegje. Hierdoor kan je gemakkelijk en licht je spruitje verplaatsen. De verstelbare handgrepen van de soft carrier zorgen voor meer comfort bij het dragen en zorgen ervoor dat je je kindje dicht bij jou kan houden. De Maxi-Cosi zorgt voor extra veiligheid en comfort voor je spruitje dankzij de zitverkleiner en zachte voering.

makkelijk te installeren


Coral is gemakkelijk te installeren in iedere auto, met ISOFIX-bevestigingspunten of met autogordels. Als je daarna op pad wilt gaan, kan je de safety shell in de auto laten staan en vertrekken met de soft carrier. Dankzij de memory lock en het lichte gewicht van de soft carrier, is het gemakkelijk de carrier in en uit de safety shell te halen met één hand. Tip:  de audiovisuele indicatoren geven aan indien de soft carrier niet goed bevestigd is in de safety shell.

op en top veilig


Als laatste voordelen, willen wij nog meegeven dat het Side protection system zorgt voor de optimale bescherming in geval van een zijdelingse botsing. Coral is bovendien goedgekeurd voor reizen met het vliegtuig.
Naar maxi-cosi coral »
Loading
Loading