This website uses cookies to enhance your experience.
Maxi-Cosi coral autostoel - the baby's corner - shop online

maxi-cosi kore pro


Maxi-Cosi is dé vaste waarde op je achterzetel, zo ook de Kore Pro autostoel. Deze veilige autostoel is uitgerust met ISOFIX en de laatste nieuwe technologieën. Zo groeit hij mee met je spruitje van 3,5 jaar tot 12 jaar. Dat betekent veilige & comfortabele ritjes van de kleuterschool tot aan de laatste dag van de lagere school én een gerust hart voor mama & papa.

Geen grotere trots dan een kind dat het heft in eigen handen krijgt. Met deze Kore Pro i-Size klikt je kleintje zichzelf vast en wordt daarbij geholpen door het ClickAssist-lampje. Ikke doen, met succes & veel plezier!

Heb je een vraag? Ons ervaren team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be 

⭐ De Maxi-Cosi Kore Pro ontving 4 STERREN in de Stiftung Warentest, een wereldbekende Duitse veiligheidstest, en scoorde als BEST IN CLASS op vlak van gebruiksvriendelijkheid.


zorgeloze uitjes van 3,5 tot 12 jaar


De Maxi-Cosi Kore Pro i-Size is verstelbaar én in de hoogte én in de breedte en zo past-ie altijd. Kore Pro i-Size biedt bovendien de grootste veiligheid met het Side Protection System Plus. In deze autostoel ga je zitten van ongeveer 3,5 jaar tot wanneer je kind volledig zonder stoel kan, dat is wanneer ze rond de 150 cm groot zijn.

voorzien van de nieuwste snufjes


De Maxi-Cosi Kore Pro is voorzien van ClickAssist-lampjes die de gordelzone 20 seconden verlichten en je kleintje dus ruim de tijd geven om zichzelf in 1, 2, 3 vast te klikken. Bovendien is de Kore Pro autostoel bekleed met prachtige, bamboestoffen die warmte regulerend zijn. Zo heb je heerlijk frisse ritjes in de zomer & zalig warme ritjes in de winter.

makkelijk te installeren

Het ISOFIX-systeem waarmee de Maxi-Cosi Kore Pro autostoel is uitgerust, zorgt voor een stabiele en veilige installatie. De installatie kan heel eenvoudig: plaats de autostoel op je achterbank en klik hem vast in de ISOFIX-bevestigingspunten van je wagen. Heeft je wagen geen ISOFIX? Geen zorgen, ook zonder ISOFIX kan je het zitje installeren. Ons ervaren team van mama's helpt je graag op weg: 09 381 12 70 of via klantendienst@babyscorner.be 

op en top veilig


De veiligheid van je kleintje primeert daarom is de Maxi-Cosi Kore Pro voorzien van de hoogste en nieuwste i-Size veiligheidsnormen. Het Maxi-Cosi Kore Pro autozitje bevat een Side Protection System Plus en schokabsorberend materiaal aan elke zijvleugel om betere zijdelingse bescherming te garanderen in geval van een zijwaartse aanrijding en vermindert zo de kans op letsels.
Loading
Loading